Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja syna, który jeszcze nie siedział karmiłam w bujaczku lub na kolanach. Potem dostaliśmy pozwolenie od fizjo na fotelik do karmienia z pochylamy oparciem. Mój syn usiadł jak miał rok, także długo kombinowaliśmyJa juz mam w gotowosci sloiczki i kilka bezmlecznych kaszek (bede robic z mlekiem ktore pije od urodzenia zeby nie robic zbednej rewolucji). 15.06 bedzie miala 6 miesiecy. Ale dzis jak podawalam jej syrop to dosc mocno wypychala jezykiem. No i mam problem z tym gdzie ja karmic, bujaczek odpada, krzeselko tez bo nie siedzi. Czy probowalyscie karmic trzymajac na rekach?
My też i trzeba go o coś oprzeć z tyłuMy mamy bujaczek baby bjorn wiec jak ona tylko machnie noga to on sie bedzie kolysal :/
Nie chciałam już nic pisać o tych owocowych kaszkach, ale fakt ich skład jest bardzo kiepski. Przez to że są słodkie dzieci je często lubią (sama je lubięMy jeszcze na słoiczki mamy sporo czasu, bo dopiero dobijamy do 4 miesięcy i 26 dni z dokładnością
Nie mamy bujaczka kupionego, nie jesteśmy zwolennikami ich…Kaszka która dodawaliśmy do mleczka okazała się z duża ilością cukru, także muszę kupić innej marki z lepszym składem
Naszemu małemu leci ślinka jak patrzy jak coś jemy, mlaska, ale jest na etapie plucia i nawet picie mleczka graniczy z cudem, żeby wyjść z tego nie oplutym.
Jezu jak ten czas macierzyński leciJeszcze niedawno był grudzień i czas oczekiwania a teraz zaraz lato zawita