Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasz Szymek ma z tym problemy chodzimy do fizjo byliśmy u neurologa i już zaraz po tym gdy skończył 6 miesięcy to dostaliśmy zalecenie rehabilitacji pod tym kontem, teraz skończył 7 i już czasem zdarza mu się podnieść ale codziennie ćwiczymyA czy Wasze pociechy podnoszą się już na prostych rączkach. Tzn podnoszą klatkę piersiową? Moja ma 6m i 2 tyg i nic. Fizjo mówi że rozwija się dobrze, nic jej nie dolega, mamy wykonywać ćwiczenia i czekać...
A neurolog dlaczego? To mialo związek z neurologicznymi problemami?Nasz Szymek ma z tym problemy chodzimy do fizjo byliśmy u neurologa i już zaraz po tym gdy skończył 6 miesięcy to dostaliśmy zalecenie rehabilitacji pod tym kontem, teraz skończył 7 i już czasem zdarza mu się podnieść ale codziennie ćwiczymy
Mały urodził się owinięty pępowiną mimo że nie wymagał żadnej interwencji to ja z racji też zawodu wolę dmuchać na zimne więc na własną rękę zrobiliśmy USG główki, kontrolę u neurologa i poszliśmy do fizjo i neurologopedy.A neurolog dlaczego? To mialo związek z neurologicznymi problemami?
My teraz już (7m-cy i tydzień) z dzbanka z filtrem, czasem jak jest upał a mały pije niechętnie dodajemy mu odrobinę soku takiego bez cukruDziewczyny jaką wodę dajecie maluszkom do picia? Ja do tej pory tylko przegotowaną![]()