Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze Cię rozumiem, mamy podobną sytuacje - mała śpi z nami w pokoju, mieszkamy sami we trójkę. Czasami wieczorem nie chcę się kłaść spać bo i tak wiem że noc będzie okropna i wstanę wykończona... Niestety, nie zostaje nam nic innego tylko czekać na te słynne "lepsze czasy" i nie zwariowaćU naa to trwa od sierpniapowiem Wam, ze szukam czasem okazji zeby odpoczac od wlasnego dziecka... i przede wszystkim potrzebuje sie w koncu wyspac... mala spi w naszej sypialni wiec nie wazne ktos ja probuje poskromic to i tak oboje nie spimy
![]()
Ja ostatnio byłam szczęśliwa, bo moje dziecko przespało te 3 godziny w nocy.... Tak budzi się średnio co 2, co 1.5, bywa że częściej.U nas jest problem ze spaniem od momentu regresu w 4 miesiącu... Od tego czasu córka nie przespała ciągiem dłużej niż 3h. Ostatnio jest jeszcze gorzej, po położeniu jej prześpi 1,5h a potem już co godzinie budzi się, wstaje przy barierkach w łóżeczku i płacze![]()
Pobudki ewoluuja... z kazdym dniem budzi sie okolo godzine wczesniej. Byla 3,2,1.. ostatnio 24 i teraz dwa dni z rzedu przed 22... ale zanim nastapi ta calkowita pobudka na 2godziny to od momentu polozenia spac budzi sie mniej wiecej co 40min, trzeba polulac i odlozyc. musze Wam tu troche ponarzekac ale po prostu mam kurde serdecznie dosyc. Caly dzien 100 % mojej uwagi pochlania ten maly atencjusz, bo panienka sobie nie zyczy nie byc w centrum zainteresowania raptem przez 2 minuty i nawet wieczorem nie moge po prostu usiasc z ksiazka,pouczyc sie, zjesc kolacje, czy wziac spokojnie dlugi prysznic... nie ma znaczenia czy tata ja przejmuje czy ja to i tak mam gdzies w sobie takie nerwy i stres, ze znowu pobudka, ze znowu trzeba lulac, uspokajac itp. Jestem normalnie zalamanaHej, od kilku tygodni z malymi przerwami mloda zaczela sie budzic w nocy (czesto kolo 2 lub 3) i mimo zmeczenia nie zasypia przez minimum 1,5 h nawet do 3h. Zasypia na rekach i nagle z zamknietymi oczami wstaje i idzie. I to sie powtarza kilkanascie razy. Krzyczy, placze, piszczy. Jak w koncu uda sie zasnac to pospi godzine i tyle. Jestem wykonczona psychicznie j fizycznie. Mialyscie dziewczyny taka sytuacje? Nie wiem czy to moze byc spowodowane....
Może mała czuje Twoją frustracje, stres i nerwy, dlatego sama nie może sobie poradzić z tymi emocjami i się wybudza co chwile?Pobudki ewoluuja... z kazdym dniem budzi sie okolo godzine wczesniej. Byla 3,2,1.. ostatnio 24 i teraz dwa dni z rzedu przed 22... ale zanim nastapi ta calkowita pobudka na 2godziny to od momentu polozenia spac budzi sie mniej wiecej co 40min, trzeba polulac i odlozyc. musze Wam tu troche ponarzekac ale po prostu mam kurde serdecznie dosyc. Caly dzien 100 % mojej uwagi pochlania ten maly atencjusz, bo panienka sobie nie zyczy nie byc w centrum zainteresowania raptem przez 2 minuty i nawet wieczorem nie moge po prostu usiasc z ksiazka,pouczyc sie, zjesc kolacje, czy wziac spokojnie dlugi prysznic... nie ma znaczenia czy tata ja przejmuje czy ja to i tak mam gdzies w sobie takie nerwy i stres, ze znowu pobudka, ze znowu trzeba lulac, uspokajac itp. Jestem normalnie zalamana
HejHejjak u Was z zabkami? Majka zaraz bedzie miala rok i dopiero zaczela zabkowac
ida na raz trzy zeby... dwie jedynki i dwojka. I to wszystko na gorze. Na dole dalej szczerbolek
![]()