reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
hej dziewczyny. jestem tu nowa. mam córeczkę 6 lat, rok temu miałam usunięte puste jajo płodowe, tego stycznia ciąża biochemiczna. teraz 4 tydzień i 5 dni. pomogło nam branie witamin i baaardzo zdrowy sty życia od sylwestra. strasznie codziennie się boję że stracę też tą ciążę. macie jakieś rady na ten straszek?

hej dziewczyny. jestem tu nowa. mam córeczkę 6 lat, rok temu miałam usunięte puste jajo płodowe, tego stycznia ciąża biochemiczna. teraz 4 tydzień i 5 dni. pomogło nam branie witamin i baaardzo zdrowy sty życia od sylwestra. strasznie codziennie się boję że stracę też tą ciążę. macie jakieś rady na ten straszek?
Powinnaś nastawic się pozytywnie. Może oglądanie filmów, jakies zajęcia zeby myśleć o czymś innym. Glowa do góry będzie wszystko dobrze!!!

Też się boję , pierwszą poronilam w lutym, ale tym razem nam się uda! Ja zaczęłam uczyć się medytacji, trochę pomaga wyciszyć złe myśli.

Dziewczyny podpowiedzcie mi czy zmieniłyście coś w swojej diecie już teraz ?czy pijecie jakieś specjalnie wody z cytryna ,napary itp ,czy jecie bardziej zdrowo ? Chciałabym poprowadzić ta ciąże zdrowo i przy okazji nie przytyć 20/30kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry