G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy![]()
Zazdroszczę6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy![]()
nie umiem się nastawić na coś dobrego , spakowana jestem do szpitala w razie co ... jeszcze plamienia to bym zrozumiała ale boli mnie brzuch i z tylu krzyże wiec to mnie bardziej przeraża ...@Ewelina @ kochana , doskonale rozumiem Twój niepokój ale tak jak piszą dziewczyny , plamienia , mimo iż stresujące zdążają się bardzo często . Brązowe zwykle świadczą o zbyt niskim progesteronie. Dobrze, ze zwiększyłas. Daj znać co powie lekarz. Trzymam kciuki.
@Patlucy - gratuluje ! Piękna dzidzia![]()
Trzymaj się, myślami jestem z Tobąnie umiem się nastawić na coś dobrego , spakowana jestem do szpitala w razie co ... jeszcze plamienia to bym zrozumiała ale boli mnie brzuch i z tylu krzyże wiec to mnie bardziej przeraża ...
Co ma już być to będzie ...
i ja rozwniez sle pozytywna energięDziękuje wam dziewczyny wiem ze można na was liczyć![]()
Super, gratulacje!6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy [emoji3590]
To jeszcze nie musi oznaczać najgorszego... Na bóle brzucha weź no spe, na prawdę dużo pomaga. Trzymam kciuki, żeby wszystko jednak było dobrze [emoji846]nie umiem się nastawić na coś dobrego , spakowana jestem do szpitala w razie co ... jeszcze plamienia to bym zrozumiała ale boli mnie brzuch i z tylu krzyże wiec to mnie bardziej przeraża ...
Co ma już być to będzie ...