• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn chorujących na Hashimoto. Kiedy badacie TSH? Od razu po pozytywnym teście czy czekacie na wizyte u lekarza potwierdzając ciąże i jego zlecenie badań?
cześć 😊 ja choruje na hashimoto, robiłam kontrolnie badania miesiąc temu, czyli w okolicach zajścia w ciąże i tsh wynosiło 1.2 😊 lekarza mam dopiero za 2 tygodnie ale wyniki zrobię wcześniej przed wizytą żeby je ewentualnie skonsultować 😉

Dziewczyny a czym właściwie realnie grozi podwyższone tsh w ciąży? Chodzi mi o to, czy może mieć to negatywny wpływ jeśli lekarka kazała mi przyjść dopiero w poniedziałek? Można czekać? 3,98 miałam w środę, jutro idę jeszcze raz zbadać.

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺
Ja mam podobnie w pracy jest okej ale Jak wracam do domu narzeczony mam ciepło 😂😂nie wiem jak on to przetrwa do końca ,nagle wszystko robi źle 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry