Ewelina:)
Fanka BB :)
Ojoj, współczuję... Trzeba to jakoś przetrwać, pocieszające jest że kiedyś w końcu to minieCześć dziewczyny [emoji5] mnie to strasznie męczą mdłości, cały czas mnie mdli, wymiotuje... O ranyyy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojoj, współczuję... Trzeba to jakoś przetrwać, pocieszające jest że kiedyś w końcu to minieCześć dziewczyny [emoji5] mnie to strasznie męczą mdłości, cały czas mnie mdli, wymiotuje... O ranyyy...
Zrobiłam delikatną kawę. Otworzyłam okno żeby zaczerpnąć powietrza i już powoli lepiej. Mimo wszystko miłego dniaI ja [emoji53] a w dodatku w nocy budze się co 3h, już mi się wydawało że dzisiaj będzie inaczej bo niby jakiś tam rano przypływ energii czułam, yhy długo to nie trwało, już leżę w łóżku, taka niemoc totalna[emoji53]
Masz rację, coś w tym jest. Człowiek narzeka ale w głębi duszy cieszy się bo tak ma być.Ja się cieszę z każdego objawu, chociaż chodzę wściekła, jak osa... nawet pies przede mna ucieka żeby za coś nie oberwaćmdli mnie, w sumie zastanawiam się czy to kwestia dni czy godzin do pierwszego
sutki mocno bolą i tez kompletna niemoc, mogłabym z łóżka nie wychodzić. Ale wole każdy najgorszy objaw niż to uczucie nagłej utraty wszelkich dolegliwości, jak przy poprzedniej ciąży i poronieniu. Chyba w tej ciąży będę wymiotować z radością
![]()
Hej, kojarzę Cię z kwietniowych kreseczek, dzisiaj też postanowiłam dołączyć bo zobaczylam [emoji3498] a w poniedziałek chce iść na betę, co u Ciebie? Na kiedy masz termin?A jeszcze sprawdzonym sposobem z 1 ciąży na mdłości miałam suchy chleb przy łóżku i zanim podniosłam rano głowę to na leżąco zjadalam kromkę, potem powoli wstawałam i było ok nawet cały dzień [emoji1320] Ważne było nie unieść głowy![]()
mi pomaga cos kwaśnego np woda cytrynaA jeszcze sprawdzonym sposobem z 1 ciąży na mdłości miałam suchy chleb przy łóżku i zanim podniosłam rano głowę to na leżąco zjadalam kromkę, potem powoli wstawałam i było ok nawet cały dzieńWażne było nie unieść głowy
![]()
w jakim odstępie czasowym robione badania ?Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Vo sądzicie o mim przyroście hcg, bo powiem szczerze troche mnie niepokoi. Pierwszy wynik 12.04 17.6 drugi 16.04 153mlu/ml. Dzięki za odpowiedźostatnia @19.03.