malwinka_s
Fanka BB :)
A wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę jak przy okresie ale o wiele słabiej, bardziej czuję jajnikA wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
U mnie też po dokladnie 20 miesiącachHejpo prawie 2 latach starań dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki
Ja córkę rodziłam w Wielka Sobotę i skończyło się cc 0:15 w Niedziele WielkanocnąJa Wam powiem że rodzilam w święta wielkanocne i to byl super czas. Spokojnie wszystko, mąż był ze mną po 10h codziennie. Myslalam ze teraz tez na święta wypadnie no, ale nie dalo rady![]()
Tak, to normalneA wy dziewczyny też macie takie pobolewanie brzucha jak przy okresie ? I kłucie jajników / pachwin przy zmianie pozycji ?
ja byłam w 6+1 i biłoHej kobietki. Umówiłam się na pierwsze Usg za dwa tyg. Będzie wtedy 6tc+2 . Myślicie że będzie juz widać serduszko ?? Bo sie zastanawiam czy nie przełożyć na tydzień później.... mieszkam w UK I tu taka wizyta trochę kosztuje a nie chce isc na marne ...
Świąteczne dzieci [emoji16]Ja córkę rodziłam w Wielka Sobotę i skończyło się cc 0:15 w Niedziele Wielkanocnąa teraz na Wigilie
![]()
Uff to dobrzeTak, to normalne