Dziękuję za pocieszające słowa.Spokojnie. Bierz leki i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za pocieszające słowa.Spokojnie. Bierz leki i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrze
Ja w poprzedniej ciąży to krwiak, całe szczęście daleko od płodu, a teraz to chyba przez współżycie więc zakaz seksuA wiadomo dlaczego były te krwawienia? Krwawie juz drugi dzień na czerwono.
Spokojnie. Bierz leki i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrze
Trzymamy mocno kciukiSpokojnie. Bierz leki i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrze
To trzymam kciuki.Hej dziewczyny . Ja sie obudzilam i czekam na pobranie krwi . Dzisiaj jest 5 + 5 beta hcg ma byc 3000 i musi byc widac pecherz zoltkowy ..
A jak nie to nie wiem .. Mam nadzieje ze mnie dzisiaj wypiszcza
Jestem z Tobą ! Trzymam kciukiHej dziewczyny . Ja sie obudzilam i czekam na pobranie krwi . Dzisiaj jest 5 + 5 beta hcg ma byc 3000 i musi byc widac pecherz zoltkowy ..
Odpoczywaj, jeśli tak dzialoby się do poniedziałku to chyba znalzlabym innego lekarza . A jak się uspokoi wszystko to czekaj cierpliwe do środy. Bądź dobrej myśli.Byłam 2 razy na IP. Serduszko bije. Nie wiedzą skąd to krwawienie. Mam brać duphaston i leżeć. Powiedzieli, że nic więcej nie mogą zrobić. Ostatnio 2 razy poroniłam.
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Hej dziewczyny . Ja sie obudzilam i czekam na pobranie krwi . Dzisiaj jest 5 + 5 beta hcg ma byc 3000 i musi byc widac pecherz zoltkowy ..
A dzwoniłaś do prowadzącego powiedzieć jak wygląda sytuacja i zapytać co robić? Może by ci kazał zwiększyć dawkę leków? Jedyne co mogę doradzić to leżenie, dziwne że krwawisz i nie zostawili cię w szpitalu, tam byłabyś pod opiekąByłam 2 razy na IP. Serduszko bije. Nie wiedzą skąd to krwawienie. Mam brać duphaston i leżeć. Powiedzieli, że nic więcej nie mogą zrobić. Ostatnio 2 razy poroniłam.