MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Jak można tak się zachować ? Co za typDzięki tez sobie tak mówię ale byłam pewna ze to jest ta miłość do końca życia
Muszę dać sobie radę , postawił mnie pod ściana ...
Boże jaka ja byłam naiwna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak można tak się zachować ? Co za typDzięki tez sobie tak mówię ale byłam pewna ze to jest ta miłość do końca życia
Muszę dać sobie radę , postawił mnie pod ściana ...
Boże jaka ja byłam naiwna![]()
O ranyCześć kobietki chce wam tylko powiedzieć ze nie będzie mnie już tak często na forum ...
mąż mnie właśnie po 18 latach małżeństwa oznajmił mi ze nie wróci![]()
Dokładnie !!!!!No k... Chciał dziecka, wie że jesteś w ciąży i takie coś? Tego nie da się zrozumieć... Wy już zaczęliście ta budowę czy dopiero była w planach? Co powiedział jak się dowiedział że jesteś w ciąży? Odczułaś już wtedy że coś nie gra? Niedawno chciał dziecka a teraz do PL nie wraca?! We łbie mu się poprzewracało czy co!!
Parę tygodni temu chciał dziecko a teraz takie coś ? Gość jest niepoważny i nieodpowiedzialny! Ale bym mu skopała dupę.Wie i obaj chcieliśmy dziecka a teraz taka decyzja
Nie wiem o co chodzi w takim jestem szoku
Kochana bardzo Ci współczuje, to musi być straszne co czujesz. Tylko czas leczy rany. Może kochana jescze da się coś zrobić?? Może jakoś możecie zawalczyć? Trzymam za Was kciuki i za Wasze rosnące maleństwoWie i obaj chcieliśmy dziecka a teraz taka decyzja
Nie wiem o co chodzi w takim jestem szoku
Kochana bardzo Ci współczuje, to musi być straszne co czujesz. Tylko czas leczy rany. Może kochana jescze da się coś zrobić?? Może jakoś możecie zawalczyć? Trzymam za Was kciuki i za Wasze rosnące maleństwo![]()
No k... Chciał dziecka, wie że jesteś w ciąży i takie coś? Tego nie da się zrozumieć... Wy już zaczęliście ta budowę czy dopiero była w planach? Co powiedział jak się dowiedział że jesteś w ciąży? Odczułaś już wtedy że coś nie gra? Niedawno chciał dziecka a teraz do PL nie wraca?! We łbie mu się poprzewracało czy co!!
Po to jest to forum i my żeby można było się wyzalic co nie dziewczynyJak chce do niego zadzwonić to odrzuca .... teraz mnie zablokował na fbprzepraszam ze to tutaj wylałam ale nawet nie mam się komu zwierzyć ... rodzina go kocha ... zawsze za nim bardziej stała niż za mną
Spróbuj ochłonąć, chociaż to strasznie trudneNo jestem w szoku tak samo
Budowę mamy pod dach ....
cieszył się z serduszka ... wszystko było dobrze do wczorajod wczoraj to jak obca osoba ... nie odczułam nic