Marianna728
Zaangażowana w BB
Z drugiej strony moje tsh tydzień przed okresem było 1,3. Także chyba aż tak bardzo nie podskoczyło, żebym miała poronić... Progesteron miałam tydzień temu 91,3. Cholera sama nie wiem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Straszne to...przeszłam podbna sytuację więc mogę powiedzieć,że wiem ,co czujesz. Zostań tu będzie ci łatwiej.Serce mi właśnie pękło ....
A próbowałaś glukozę smakowa?Witam czy ktoś nie dał rady zrobić krzywki cukrowej. Od samego początku mam straszne mdłości. Po wypiciu dziś glukozy zwymiotowałam po 20 minutach i do tej pory wymiotuje a do tego doszła straszna biegunka. Miałam iść powtórzyć ale wątpię że dam radę.
W laboratorium poprosiłam aby zrobiły wynik na czczo wg glukometru mialam 96.
Czy iść jeszcze raz na krzywa czy odpuścić a może tylko glukozę na czczo zrobić ?
Nie próbowałam samo wypicie glukozy nie było najgorsze.A próbowałaś glukozę smakowa?
Też się umówiłam na 28 mająWłaśnie się kochane umówiłam na badanie usg i papa
W Gdyni bo mam najbliżej ... na 27 maja ...
cena usg 250 + pappa 200
Zrobią mi to za jednym razemmiłego dnia
![]()
Kiedyś w diagnostyce można było cytrynę wycisnąć do glukozy... Też mam takie mdłości cały czas, bez przerwy... Pije na siłę żeby się nie odwodnić... Mi lekarz w pierwszych badaniach kazał tylko glukozę na czczo...Witam czy ktoś nie dał rady zrobić krzywki cukrowej. Od samego początku mam straszne mdłości. Po wypiciu dziś glukozy zwymiotowałam po 20 minutach i do tej pory wymiotuje a do tego doszła straszna biegunka. Miałam iść powtórzyć ale wątpię że dam radę.
W laboratorium poprosiłam aby zrobiły wynik na czczo wg glukometru mialam 96.
Czy iść jeszcze raz na krzywa czy odpuścić a może tylko glukozę na czczo zrobić ?
Ja miałam też w normie tsh, a zrobiłam z ciekawości w 4 tygodniu ciąży i poszło do góry do 2,60 biorę euthyrox bo ponoć najlepiej żeby było poniżej 2,3Z drugiej strony moje tsh tydzień przed okresem było 1,3. Także chyba aż tak bardzo nie podskoczyło, żebym miała poronić... Progesteron miałam tydzień temu 91,3. Cholera sama nie wiem![]()
Tydz. 5+0Z tymi objawami tez można zwariować... u mnie jeden dzień jest ok, są objawy, a kolejny dzień np piersi mniej bolą, albo w ogóle przestają boleć... a za kilka godzin wszystko wraca. Trzymam kciuki za super wyniki i udana wizytęA który tydzień ?