o to jakoś się zawleke do rosmana tez po to@Magda_krk wiec trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i nie był potrzebny szpital![]()
Dziewczyny z Mdłościami takie coś w Rossmann dziś znalazłam w postaci gum do żucia może choć trochę wam ulży![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o to jakoś się zawleke do rosmana tez po to@Magda_krk wiec trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i nie był potrzebny szpital![]()
Dziewczyny z Mdłościami takie coś w Rossmann dziś znalazłam w postaci gum do żucia może choć trochę wam ulży![]()
Ja od tygodnia ogórki kiszone daję do wszystkiegoMi się chyba powoli zaczynają mdłości...niby mnie mdli, niby nie...trochę mam stres, bo ja zawsze byłam wrażliwa na zmiany hormonalne i niestety mój żołądek to kochanarazie kocham wodę z ogórków kiszonych i całą resztę takich przyjemności. Słodkie może nie istnieć. ..tylko kiszonki i woda
koło piątku pewnie poznam swoje nowe oblicze
jak beta dojdzie do ok. 3000
Brzuch, kolistymi ruchami stopniowo coraz mniejszymi do wewnątrz, a uda od kolana w górę ciągłymi ruchami. Działa cudano to rowniez moja 3 .... ehhh a jak szczotkujesz na sucho???
Tylko wtedy kiedy umowa zakończy się w 12 tygodnia to wtedy jest przedłużana do dnia poroduUmowa musi być przedłużona do dnia porodu![]()
Jak to się nazywa dziewczyny może znajdę na necie gdzieś ,tez mi się przydao to jakoś się zawleke do rosmana tez po to![]()
Jak to się nazywa dziewczyny może znajdę na necie gdzieś ,tez mi się przyda