Paradoksalna
Fanka BB :)
No powiedz, ale nie mów do kogoDziewczyny weźcie mi doradźcie ... czy ja mam powiedzieć .... lekarzowi do którego dziś idę ze prędzej chodziłam do kogoś innego ? Boje się reakcji bo wiem ze faceci się nie lubią![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No powiedz, ale nie mów do kogoDziewczyny weźcie mi doradźcie ... czy ja mam powiedzieć .... lekarzowi do którego dziś idę ze prędzej chodziłam do kogoś innego ? Boje się reakcji bo wiem ze faceci się nie lubią![]()
Wiesz dla niego to kasąTak jeden i drugi .... ten do którego chodzę to były ordynator który jego mianował teraz ordynatorem
może rzuci tylko wymowne spojrzenieNo ja właśnie dostałam od pierwszej lek, który się wchłania przez pochwę i nie jest zbyt bezpieczny... ale dziś skonsultowałam się z inną ginekolog i dała mi receptę na coś bezpiecznego, wiec już się tak nie stresujeW ciąży jesteśmy narażone na ciągłe infkecjeja np. od ponad roku mam dziwny problem, bo czuję pieczenie podczas stosunku
czasem jest lepiej, czasem gorzej... Mam najbardziej wyrozumiałego męża na świecie. Najgorsze jest to, że mam bardzo wysokie libido a to wszystko psuje
. Przed samą ciążą leczyłam ureaplasme, gardnerelle i grzybka... Grzybki mnie kochają
Bardzo dużo leków ma delikatne działanie i są bezpieczne w ciąży, jeśli lekarz da Ci jakiś lek, to dzidzia będzie bezpieczna
Zmieniło się pH pochwy, także ja już się szykuję na batalię
![]()
Chodzić tu I tuKochane, mam pytanie do lekarza prowadzącego ciąże. Mam darmowa opiekę w luxmed wiec wszystkie usg i wizyty i badania szybko i bezpłatnie. Do tego lekarz który przyjmuje pracuje w jakimś tam wymiarze w szpitalu w którym chciałabym rodzic. Natomiast prywatnie chodzę do ginekologa endokrynologa który jest genialnym lekarzem i dzięki niemu i jego diagnostyce udało się zajść w ciąże.
Chciałabym chodzić i tu i tu. Jak pogodzić te dwie sprawy...

To nie profesjonalne z jego strony jak tak się zachowa... a dlaczego zmieniasz lekarza?Ok powiem pokaże jemu co tam napisał i jakie leki dał ...strasznie se boje bo wiem jaki jest impulsywny
ale trzeba to wziąć na klatę
My jesteśmy wielkimi fanami przyjaciół, wszyscy, i powiem, ze mam Tivo, tak jak rachel powiedziała o ciąży swoje u gacieMacie plan jak powiedzieć rodzica o ciąży?
Ja mam zdrapkę z info Będziesz babcią" i body z napisem "Mam sekret Bede straszą siostrą"
Ja też się wczoraj naczekalam. Zawsze były koło 13tej a wczoraj o 18tej...Dziewczyny dzisiaj nie dostałam wyników bety![]()