czekamnaskarb
Fanka BB :)
Pewnie woli się zabezpieczyć gdyby coś było nie tak...ale do niedzieli już tylko 3 dni! Myślę, że beta urośnie i będziesz spokojniejszaTylko przykre jest to że tak mnie straszy tą ciążą pozamaciczną![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie woli się zabezpieczyć gdyby coś było nie tak...ale do niedzieli już tylko 3 dni! Myślę, że beta urośnie i będziesz spokojniejszaTylko przykre jest to że tak mnie straszy tą ciążą pozamaciczną![]()
No ciekawa jestem czy w niedzielę będzie coś widać bo to też dużo czasu nie minie . No ale jutro będę miała betę więc na kalkulatorze sobie sprawdzę czy dobry przyrost ... Nie wiem jak to wygląda z pozamaciczną a zwykłą ciążą... Ale pewnie będę tu się pytaćPewnie woli się zabezpieczyć gdyby coś było nie tak...ale do niedzieli już tylko 3 dni! Myślę, że beta urośnie i będziesz spokojniejsza![]()
Robiłam już te badania, lekką ręką 400 zł jeśli robisz prywatnie,Słuchajcie dał mi takie badania teraz muszę robić glukozę ?
Na ból podbrzusza nospe, ostatnio jak leżałam w szpitalu dawali mi ją 3x dziennie. Zgagi nie mam, ale podobno mleko pomaga.Dziewczyny co bierzecie na większy ból podbrzusza? Jestem 5+2 a boli jak na najgorszy okres, czytałam, że nospy tak swobodnie w ciąży łykać nie można. Dzisiaj dopadly mnie mocniejsze dolegliwości, pierwszy raz miałam takie mdłości, że starałam się nie zwymiotować przy ludziach na ulicy, mocne zawroty głowy, uderzenia goraca, czułam się jakbym miała się przewrócić. Wyszłam sobie do foodtrucka po jedzonko, które lubię a jak poczułam zapach to tylko bardziej mnie zemdliloa i mam zgagę praktycznie po wszystkim co zjem. Co bierzecie na zgagę i ten ból podbrzusza?
Robiłam już te badania, lekką ręką 400 zł jeśli robisz prywatnie,
Nie dostałaś na grupę krwi czy przeoczyłam?
Ja biorę prenatal i prenatal dha ale to ze względu na ryzyko porodu przedwczesnegoDziewczyny co bierzecie w pierwszych tygodniach oprócz kwasu foliowego? Bo ja jeszcze nie byłam u lekarza a termin mam dopiero na 13.05 i zastanawiam się czy może coś w aptece Jeszcze nie kupić?
Ja też mam z poprzednich ale gin mówi że się oznacza za każdym razem, wiadomo że się nie zmieni ale chodzi o przeciwciałaRobię prywatnieliczyłam ze tyle wyjdzie
grupy krwi nie bo ma z innych ciąż ...
Ja brałam witaminy "prenatal uno" tam jest kwas foliowy, witamina D, jod, imbir i chyba tyle..a może coś jeszcze, nie pamiętamDziewczyny co bierzecie w pierwszych tygodniach oprócz kwasu foliowego? Bo ja jeszcze nie byłam u lekarza a termin mam dopiero na 13.05 i zastanawiam się czy może coś w aptece Jeszcze nie kupić?
Ja mam Mamy dla mamy, polecam.Mamy mama Super dwie serie
Dobrze że mówicie...dziś nie poszłam bo zapomniałam kupić glukozęTa glukoza jest z krwi, więc spoko, nic nie musisz na razie pić![]()