ja zrobiłam po 2 dniach i potem po 3Jak często robicie Beta HCG? Czy tylko ja jestem nienormalna że najchętniej robiłabym co 2 dzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zrobiłam po 2 dniach i potem po 3Jak często robicie Beta HCG? Czy tylko ja jestem nienormalna że najchętniej robiłabym co 2 dzień?
Ja przestałam je czytać bo za dużo było negatywnych emocji dla mnie. A lubiłam sobie popatrzeć na pozytywne testy... no ale cóż.. nie przejmuj się obcymi osobami z internetuMi jedna z sarkazmem napisała, ze podziwia mńie, ze tak się cieszę z dwóch kresek po tylu biochemach ile miałam i że ja nie mam problemu z zajściem w ciąże tylko z utrzymaniem jej... kosmos
Oj pewnie kochana, chuchaj i dmuchaj jak najbardziejNo ja właśnie straciłam Już klika. Niestety większość bezobjawowo i musialam się poddawać zabiegowi.
Dlatego teraz mimo, że nie planowalam tej ciąży to chucham i dmucham.
No ja się staram, ale no taka osobowość wrażliwcaJa przestałam je czytać bo za dużo było negatywnych emocji dla mnie. A lubiłam sobie popatrzeć na pozytywne testy... no ale cóż.. nie przejmuj się obcymi osobami z internetupamiętaj, że u nas zawsze będziesz miała wsparcie. Prawda laski?
![]()
Tak, bo pisałaś, że Ciebie nie przebijemy
Nie byłabym taka pewna cytrusow w ciązy prsy dolegliwościach typu mdłosci. Lepiej uważaćDobrze pamiętam że zapalenie pęcherza?
Mogę polecić sok żurawinowy, i ogromne ilości wody z cytryną , ale naprawdę ogromne i powinna być baaaarDzo kwaśna.
I chyba urosept można w ciąży stosować
Też miałam łyżeczkowanie. 1 płakałam ale miałam krwiaka podkosmowkowego który się wchłonął a serduszko na badaniu jeszcze biłoNo ja właśnie straciłam Już klika. Niestety większość bezobjawowo i musialam się poddawać zabiegowi.
Dlatego teraz mimo, że nie planowalam tej ciąży to chucham i dmucham.
Nie znam dolegliwości ciazowych każdej z was. Proponuje tylko to co ja robiłam przy zapaleniu pęcherza.Nie byłabym taka pewna cytrusow w ciązy prsy dolegliwościach typu mdłosci. Lepiej uważać