G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi kazała zrobić od razu, żeby zdążyć zareagować w razie wJa dostałam takie skierowanie. Mam zrobić wyniki przed samą wizytą żeby były jak najświeższe.
Mnie tez nia strasza.. Nie martw sie.. Ja ide dopiero w czwartek ..Tylko przykre jest to że tak mnie straszy tą ciążą pozamaciczną![]()
HejCześć Dziewczyny
Z góry gratuluję Wam wszystkim
Sama również jestem w ciąży, jutro początek 7 tygodnia, poród na 12/14 grudnia
Coś o mnie - mocno wrażliwa na nową sytuację
Jestem otyła, mam dietetyka, wciąż odchudzanie ale z głową już teraz
O ciąży dowiedziałam się po świętach wielkanocnych we wtorek. Miesiączkowałam nieregularnie, nie spodziewałam się takiej niespodzianki
Dziś byłam u lekarza, ponieważ od początku bolały mnie piersi, wczoraj przestały i ja wielce przewrażliwiona dziś biegiem na wizytę, dzidziuś ma się dobrze, mierzy 7 mm, a serduszko bije 126 uderzeń.
To masz tego troszkę wiecej niż jaJa dostałam takie skierowanie. Mam zrobić wyniki przed samą wizytą żeby były jak najświeższe.
Witam! Nasze kruszynki są prawie takie sameCześć Dziewczyny
Z góry gratuluję Wam wszystkim
Sama również jestem w ciąży, jutro początek 7 tygodnia, poród na 12/14 grudnia
Coś o mnie - mocno wrażliwa na nową sytuację
Jestem otyła, mam dietetyka, wciąż odchudzanie ale z głową już teraz
O ciąży dowiedziałam się po świętach wielkanocnych we wtorek. Miesiączkowałam nieregularnie, nie spodziewałam się takiej niespodzianki
Dziś byłam u lekarza, ponieważ od początku bolały mnie piersi, wczoraj przestały i ja wielce przewrażliwiona dziś biegiem na wizytę, dzidziuś ma się dobrze, mierzy 7 mm, a serduszko bije 126 uderzeń.
SuperWitam! Nasze kruszynki są prawie takie samemój dzidziuś ma 7.5mm
BuźkaHejgratulacje wielkie! Fajnie, ze nasze grono się powiększa <3