A jak sobie z nimi radziłaś? I co lekarz na to mówił? Faktycznie to tak zle jeśli jest?Ja miałam biegunki w pierwszej ciąży teraz nic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak sobie z nimi radziłaś? I co lekarz na to mówił? Faktycznie to tak zle jeśli jest?Ja miałam biegunki w pierwszej ciąży teraz nic
Ja w poprzedniej jak i teraz mam zaparcia, biegunka brzmi nietypowo, ale każdy organizm jest inny wiec na spokojnieDużo do nadrabiania postów... mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, chcielibyśmy druga dziewczynkę, ale czuje ze jest chłopiec. Zupełnie inne smaki mam i samopoczucie.
od kilku dni zaczęły mi się mdłości coraz mocniejsze, po kawie mecze się kilka godzin, jutro już nie wypije... a dziś znów wróciła biegunkaw poprzednich nie miałam takich biegunek. Ginekolog mówiła, ze to nie bardzo jak jest i czy się czymś nie stresuje. Ale bez przesady w poprzedniej ciąży miałam stresy jak nigdy w życiu a biegunki nie miałam. Miała któraś bądź ma?
Mój nie widział wtym nic dziwnego:/A jak sobie z nimi radziłaś? I co lekarz na to mówił? Faktycznie to tak zle jeśli jest?
Super! Ile jesteś dni po @?Jest pęcherzyk, jest zarodek i jest nawet serduszko <3 następna wizyta za 10 dni a ja postaram się nie zwariowaćCRL 4,4mm
Znalazłam taki wpisA jak sobie z nimi radziłaś? I co lekarz na to mówił? Faktycznie to tak zle jeśli jest?
Mnie dziś dopadła taka senność, ciagle bym spała... mam nadzieje, ze to przejściowe,Ja jestem cały czas senna, no tragedia, syn się pyta w co się pobawimy, a ja najchętniej pobawiłabym się w spaniesnuję się tak cały dzień i czekam do wieczora aby już się położyć, idę spać i tak jak jestem śpiochem tak budzę się o 7 i koniec, pospane
![]()
Mnie dziś dopadła taka senność, ciagle bym spała... mam nadzieje, ze to przejściowe,
mdłości narazie brak ale wczoraj dopadły mnie dopiero na wieczór plus te plecy... Oby było to serduszko bijące za dwa tygodnie bo się wkurzę na te objawy!![]()