reklama
Podobno można 1-2 dziennieTeż się właśnie nad tym zastanawiam! Uwielbiam kawę, dzisiaj wypiłam zbożową ale to jednak nie tospytam ginekologa na wizycie co o tym myśli. Raczej można ale pewnie z umiarem
![]()

Ewelina @
Fanka BB :)
ja to na razie aż tak daleko nie wybiegamJak zamierzacie sobie radzić w wakacje ,ja kocham być opałów szukam już jakiejkolwiek alternatywy żeby mieć chociaż odrobine koloru na ciele macie jakieś pomysły ?

Ja już pół domu przemeblowała w myślachja to na razie aż tak daleko nie wybiegambędę się martwić później tym problemem
![]()

U mnie już drugie a nie śpię po nocach wcale bo ciągle wymyślam nowe rzeczy gdzie będzie stało łóżeczko a jak synek zareaguje na rodzeństwo i tak dalej dramat hahaJa już pół domu przemeblowała w myślachdramat ,głowa mi siada
mam nadzieje ze dlatego ze to pierwsze

Ja mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątekU mnie już drugie a nie śpię po nocach wcale bo ciągle wymyślam nowe rzeczy gdzie będzie stało łóżeczko a jak synek zareaguje na rodzeństwo i tak dalej dramat haha![]()
Rozumiem w stu procentach piękne uczucie ale też stresująceJa mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątek

DziękujeRozumiem w stu procentach piękne uczucie ale też stresująceOooo super to trzymam kciuki mocno!
![]()

Karimigotka
Zapraszam każda mamusie z takim terminem![]()
Ja mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątek
reklama
Karimigotka
Hej dziewczyny, w sobotę zrobiłam test wyszedł pozytywnyZapraszam każda mamusie z takim terminem![]()

Ostatnia edycja:
Podziel się: