Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej plamienia skonsultowac z lekarzemM
Miałam jedynkę usg dopochwowe
oj bidulo, próbuj cos żeby złagodzić mdłości, ja tylko dzieci temu jakos jem wybiórczo cosMnie dziś szarpało nad toaletą, choć nie wymiotowałamledwo do pracy zdążyłam
Nie słyszałam żeby takich rzeczy unikać i chętnie jem hmmmmMożna jeść ogorki konserwowe w ciąży? Albo jakieś surówki ze słoika? One też chyba na bazie octu. Chyba lepiej unikać?
mi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.Dzień dobry u mnie słonko świeci choć zimnoweekend w domu ma zacząć padać od czwarty non stop wiec nic nie planujemy. Ja dziś 7tc i muszę zrobić coś na obiad ale wogole nie mam chęci na nic.
Co do mięsa to też jestem w szoku ... W niedzielę byłam u mamy i kotlety z kurczaka były .. zjadłam ale strasznie ciężko mi było to zjeść bo ciągle nie dobrze mi się robiłomi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.
Ja podobnie omijam kawałeczki mięsa, no oczywiście staram się też trochę jeść żeby nie mieć jakiś niedoborów ale no ciężko jestmi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.