reklama

Grudniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, czy wam tez się tak ciężko śpi ? 😒 W dzień zero mocy, przychodzi 22- padam. Ale śpię godzinę, może dwie i później się męczę, łóżko nagle niewygodne, miejsca nie mogę znaleść, mam wrażenie, ze węch mi się zaostrza bo czuję np zapach zupy, która gotowała się na obiad 😅 oczywiście nikt inny nic nie czuje... jak już zasnę to budzę się co 30 min z koszmarami... w międzyczasie zaczynam robić się głodna i zaczynają się mdłości. W nocy zamiast odpoczywać to się męczę 😔

Nie ja zauważyłam nawet ze jak jestem teraz w ciąży to nawet lepiej mi się śpi ☺️idę spać tez szybko ale wstaje mega wyspana 😉 to taka cisza przed burza 😉 tobie się po lepszy mi po gorszy 😅😂

reklama
Cześć dziewczyny!
w zeszłym cyklu nie załapałam się do Was i już się podłamałam a od wtorku takie cuda się dzieją! Na betę ide we wtorek chociaż się zastanawiam czy to konieczne? Każda z Was sprawdzała przyrost? Chce sobie odjąć tego stresu i czekania na wyniki... termin początek stycznia ale kto wie... pozwolę sobie Was podglądać i czasem odezwać, ok? Fajnie widzieć to co się dzieje trochę później ❤️
gratulacje, ja sprawdzałam, bo więcej stresu miałam bez sprawdzania, czy ok, a tak to chociaż wiedziałam, ze rośnie ok

Hej dziewczyny, czy wam tez się tak ciężko śpi ? 😒 W dzień zero mocy, przychodzi 22- padam. Ale śpię godzinę, może dwie i później się męczę, łóżko nagle niewygodne, miejsca nie mogę znaleść, mam wrażenie, ze węch mi się zaostrza bo czuję np zapach zupy, która gotowała się na obiad 😅 oczywiście nikt inny nic nie czuje... jak już zasnę to budzę się co 30 min z koszmarami... w międzyczasie zaczynam robić się głodna i zaczynają się mdłości. W nocy zamiast odpoczywać to się męczę 😔
Też tak czasem mam... Obudzę się w środku nocy i nie mogę potem zasnąć... Wtedy zaczynają mi też dokuczać mdlosci... Czasem kończy się nawet wymiotami... Za to w ciągu dnia robię sobie drzemkę albo dwie. 🙂

reklama
A w terminie @, która już nie przyszła ❤️ bolało Was krocze? W sensie czuje ból w pochwie i podbrzuszu? Chyba ze tak promieniuje, przypomina ból na @... i wodny śluz... dość dużo śluzu 🤪
Ja mam takie bóle do teraz. Przychodzą sobie takimi „falami”. Macica się powiększa, robi miejsce na bobasa 😄 nie są super mocne i długo nie trwają, ale na samym początku myślałam, ze to @ i prawie za każdym razem szlam do toalety z miną samuraja po przegranej walce myśląc, ze zobaczę krew i za każdym razem byłam miło zaskoczona 😜

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry