G
gość_AL19
Gość
Ja dziś zaczynam dopiero majoweczka grill kiełbaski deszczyk ahh bosko
Ale chwilowo przytulam kibelek
Ale chwilowo przytulam kibelek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w 6+6tc i też prawie nie mam objawów trochę oblałe piersi czasem minimalne mdłości głównie wieczorem i większa senność więc w porównaniu do niektórych tutaj to tyle co nic. Obecność lub brak objawów o niczym nie świadczyJa się strasznie stresuje, według aplikacji mam 7+2 a żadnych objawów nie mam oprócz braku miesiączki i czasami obolałych piersi. Dwa testy wyniki pozytywne ale martwi mnie brak objawówwizyta dopiero na 13.05
Dziewczyny mają racje- brak objawów lub ich obecność o niczym nie świadczy. Możesz dla spokoju ducha zrobić sobie betę.Ja ostatni okres 26.02 lutego a twierdzą ze jestem 7+5 gdzie z okresu wychodzi mi 9+2
już tyle zrobilas? Ja spałam z przerwami 12h...Masakra....spałam 9h, wstałam...zrobiłam pranie, zjadłam śniadanie...koniec mocymogłabym iść znowu spać
![]()
Też mam prenatalne 02.06Wczoraj zapisałam się na badania prenatalne i test pappa na 2 czerwca i mam na NFZ z racji że w tym roku kończę 35pierwsze i drugie są na NFZ za trzecie trzeba płacić.. dziewczyny ja w pierwszej ciąży nie miałam wogole mdłości nic zero jakichkolwiek objawów oprócz bólu piersi. A teraz.... To jakiś szok. Moje dziecko od rana odglada bajki bo ja nie daje rady.