• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2021

Pamiętajcie dziewczyny ze na tym etapie którym jesteśmy natura wie co robi, zdrowy płód się obroni 🙂trzymajcie się wszystkie ❤️
Patiiii ma rację leżały w szpitalu na oddziale z dziewczyną lat 41 pierwsze dziecko i plamila przez miesiąc!! Urodziła zdrową córeczkę, moja koleżanka z sali była po invitro o miał duży krwiak podkosmówkowy, ona wręcz krwawiła, urodziła zdrowego chłopca.

A ja poroniłam bo moje dziecko miało nieprawidłową budowę.

Co więcej moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, jedno dzieciątko poroniła około 10 tygodniu drugiej dziś ma rok.

Bratowa, duży torbiel na jajniku i mięśniak macicy. Torbiel pękła w trakcie ciąży, krwawiła, dziś jej synek na 2,5 roku.

Gdy dziecko jest zdrowe utrzyma się i szczęśliwie urodzi.

reklama
Patiiii ma rację leżały w szpitalu na oddziale z dziewczyną lat 41 pierwsze dziecko i plamila przez miesiąc!! Urodziła zdrową córeczkę, moja koleżanka z sali była po invitro o miał duży krwiak podkosmówkowy, ona wręcz krwawiła, urodziła zdrowego chłopca.

A ja poroniłam bo moje dziecko miało nieprawidłową budowę.

Co więcej moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, jedno dzieciątko poroniła około 10 tygodniu drugiej dziś ma rok.

Bratowa, duży torbiel na jajniku i mięśniak macicy. Torbiel pękła w trakcie ciąży, krwawiła, dziś jej synek na 2,5 roku.

Gdy dziecko jest zdrowe utrzyma się i szczęśliwie urodzi.
Tinulka dziękuję za te słowa :) Bardzo krzepiące

Dziewczyny ja też dziś zobaczyłam zarodek i serduszko ❤️ 6+3 ❤️ Wszystko jest w najlepszym porządku ❤️
IMG_20210505_155549.jpg

Ja tez juz po wizycie, jednak ciaza wypada na mlodsza wedlug OM 6+6 wedlug USG 5+6, narazie nie ma zarodka, jedynie cialko zolte. Kontrola 13 maja i zobaczymy czy cos sie pojawi czy dalej nic nie bedzie. Plamienie dzis sie znowu pojawilo przed wizyta, doktorka przy badaniu powiedziala ze juz plamienia nie ma i zeby sie nim nie przejmowac bo to mozliwe ze ciaza sie zagniezdza i stad ono

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry