Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluje śliczny dzidziuśCześć ja to już po wizycie badania wyszły ok
Dziecko rośnie jak na drożdżach![]()
Do tego trochę mnie muli i cycki bolą trochę nic już po za tym![]()
Najlepiej skonsultuj to z lekarzemDziewczyny czy któraś z Was ma kłujący ból jajnika? Kichnęłam parę dni temu i myślałam, że mi się tam rozerwało (potrafiło mnie boleć już przed ciążą przy kichnięciu także się nie zdziwiłam), ale minął 3-4 dzień i coś właśnie mnie kłuje, ułamek sekundy i przechodzi (z 20 razy dziś). I się zastanawiam czy to po kichnięciu czy się zbiegło w czasie i więzadła się rozciągają po prostuKtoś coś?
Dziewczyny czy któraś z Was ma kłujący ból jajnika? Kichnęłam parę dni temu i myślałam, że mi się tam rozerwało (potrafiło mnie boleć już przed ciążą przy kichnięciu także się nie zdziwiłam), ale minął 3-4 dzień i coś właśnie mnie kłuje, ułamek sekundy i przechodzi (z 20 razy dziś). I się zastanawiam czy to po kichnięciu czy się zbiegło w czasie i więzadła się rozciągają po prostuKtoś coś?
Mnie od wczoraj kłuje prawy jajnik, ale to pewnie przez to że ostatnio postałam na bosaka na balkonie w samej piżamie. Ja tak mam zawsze jak postoje na zimnym na boso zawsze bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi.Dziewczyny czy któraś z Was ma kłujący ból jajnika? Kichnęłam parę dni temu i myślałam, że mi się tam rozerwało (potrafiło mnie boleć już przed ciążą przy kichnięciu także się nie zdziwiłam), ale minął 3-4 dzień i coś właśnie mnie kłuje, ułamek sekundy i przechodzi (z 20 razy dziś). I się zastanawiam czy to po kichnięciu czy się zbiegło w czasie i więzadła się rozciągają po prostuKtoś coś?
tez tak mam przy kichaniu ze muszę trzymać brzuchDziewczyny czy któraś z Was ma kłujący ból jajnika? Kichnęłam parę dni temu i myślałam, że mi się tam rozerwało (potrafiło mnie boleć już przed ciążą przy kichnięciu także się nie zdziwiłam), ale minął 3-4 dzień i coś właśnie mnie kłuje, ułamek sekundy i przechodzi (z 20 razy dziś). I się zastanawiam czy to po kichnięciu czy się zbiegło w czasie i więzadła się rozciągają po prostuKtoś coś?