reklama

Grudniowe mamy 2021

Cześć wszystkim [emoji4] nie odzywalam się, bo do wczorajszej wizyty musiałam się trochę wyciszyć, żeby się nie denerwować, ale na szczęście wszystko jest dobrze. Dzidziuś rośnie i bije mu serduszko [emoji173] Zgodnie z Usg dzisiaj 7+6. Jestem przeszczęsliwa, ale dalej pełna obaw [emoji4]

Gratuluję każdej udanej wizyty [emoji173] i bardzo mi przykro z powodu tych, które musiały się już pożegnać [emoji17] rozumiem ten ból, bo sama przez to przechodziłam [emoji3064]

reklama
O raju, mam identyczne zachcianki co Ty! Tak samo sugeruję się moim odruchem wymiotnym, który towarzyszy przy większości produktów w sklepie. Wczoraj wyszłam ze sklepu z Almette, jasnymi bułkami, pomidorami i łososiem. Na słodycze nałożyłam sobie bana, bo trochę ostatnio przegięłam. W 4-5 tygodniu ciągnęło mnie do kiszonek, 3 kilogramy ogórków zjadłam w 5 dni. Teraz już nie mogę na nie patrzeć. Ogólnie dziwny stan i już chciałabym pozbyć się tych wymiotów i przede wszystkim tego super węchu, który utrudnia życie :p No, ale nie narzekam, oby bombel rósł w siłę :)
Ja tez almette!:D i serek topiony z szynką;)

Jestem myślami ze wszystkimi dziewczynami, które otrzymały złe wieści, ogromnie współczuję 😢

Dziewczyny, byłam właśnie u cudownej Pani Doktor i niestety potwierdziła najczarniejszy scenariusz. Ciąża jest martwa i mam czekać na poronienie lub zgłosić się za 10 dni do szpitala. Serce pękło mi na pół...
Żegnam się z Wami i życzę, żebyście w zdrowiu doczekały szczęśliwego grudniowego rozwiązania. Trzymajcie się <3
Kochana trzymaj się cieplutko, popłacz sobie, wyplącze się, nie trać nadziei, niebawem uda Ci się być w zdrowej pięknej ciąży, tylko nie przestawaj wierzyć ❤️

Matko 54? Ja poniżej 67 nie mogę zejść już od kilku lat🥺
Przy staraniu się wyszło że mam hasimoto i te odtarczycowe szaleją..zaczęłam brać pół tabletki eutyroxu 25mg i 1/4 tabletki czegoś tam i zaszłam..teraz biorę jedną tabletkę tego eutyroxu i wyniki mam prawidłowe💪

Ja jestem niska mam tylko 158 cm wzrostu 🙂 wiec przy tych 54 kg mialam brzuszek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry