Dokładnie. Ja miałam 92 i była zdiagnozowano cukrzyca na tej podstawie.Norma jest do 91, 92 to już na niestety za dużo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie. Ja miałam 92 i była zdiagnozowano cukrzyca na tej podstawie.Norma jest do 91, 92 to już na niestety za dużo
Ja jestem bardzo zdziwiona, bo mój wynik glukozy to 73 a jem dużo słodkiego, obiady uwielbiam na słodkoNorma glukozy w ciąży jest do 92 więc jesteś jeszcze w normie. Może spróbuj ograniczyć spożywanie cukry, pij gorzką herbatę, ogranicz ciastka itp. warto pomyśleć o obniżeniu podaży cukrów prostych do organizmu
Ooo nie, znowu mi przypomniałaś o smakowitych cheesach z mc!Właśnie ja nie jem słodyczy i zawsze gorzką herbatęale w tej ciąży jem ciągle z MC
te chesburgery są przepyszne
Wyczytałam o cukrzycy i podobno jak się urodzilo większego malucha jest ryzyko cukrzycy w drugiej ciążyCzy to prawda?
oj mi tez smakowały do wczoraj te wszystkie pyszności z mc! Niestety dzis nawet banan z rana sue nie przyjął, a mam dopiero 9 tydzienOoo nie, znowu mi przypomniałaś o smakowitych cheesach z mc!![]()
O jaki słodziutkiZdjęcie![]()
Chyba jesteśmy w podobnym czasie jeśli chodzi o ciążęoj mi tez smakowały do wczoraj te wszystkie pyszności z mc! Niestety dzis nawet banan z rana sue nie przyjął, a mam dopiero 9 tydzien
Śliczny dzidziuśZdjęcie![]()