• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja sie umówiłam dzis na prenatalne mam 24go maja. Ogólnie będę pracować do 27go wtedy mam wizyte i juz na l4 mam plan isc. Dzis powiedzialam w pracy, wszyscy sie ucieszyli. Dyrektorka wzięła sie do roboty i szuka zastępstwa za mnie. Już dziś byly 2 osoby takze mysle ze szybko pojdzie.

W pon bede dzwonić do poloznej do tego lekarza na nfz i bedziemy myśleć jak to ogarnąć wszystko. Dobrze, że do tego prywatnego przyszlam w 10 tyg (9t6d) to przynajmniej jakbym olała nfz to mi becikowe nie przepadnie.
becikowe, a jaki jest warunek becikowego?

Nie pamiętam już dnia, kiedy nie wymiotowałam...😟 Najgorzej u mnie jest rano i właśnie wieczorem - w nocy... Wzięłam tabletki i walczę teraz z całych sił, żeby ich nie zwrócić... Macie jakieś sposoby? Po jakim czasie można przyjąć że leki się już wchlonely? 😟
ja w czasie kryzysu, leze i nie wstaje i nie połykam śliny, przepraszam ze wchodze w szczegóły, ale nawet ja wypluwam, bo inaczej wymiotuje :( i woda gazowana trochę pomaga i kwaśne

18.12 ❤️

wiecie co, dzisiejszy (już w sumie wczorajszy) dzień przejechał po mnie walcem.... pierwszy raz w życiu bolała mnie głowa przez cały bity dzień ale to nie było smyranie, ból taki ze aż płakałam. Zadzwoniłam na nocna opiekę medyczna a oni ze od razu na izbę bo w ciąży musza zbadać. Wyszło mi ciśnienie kosmos, ale tylko Raz, już później się uspokoiło. Od 22 (a jest już prawie 4...) leżę na sorze z kroplowkami i już trochę przechodzi ale najgorsze jest to ze jadłam o 13 i burczy mi na cała sale 🤣🤣
Robili tez usg i bejbi całe, rośnie a serducho bije jak trzeba ❤️
mnie ostatnio tez bolała cały dzień i przeszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry