reklama

Grudniowe mamy 2021

no moje to są aż za nadto kumate 😅😂😅😃🙈 ale jak były małe i pojawiał się ktoś to najstarszy był zazdrosny 🙃😉 ale tylko chwile jak dziecko było takie do roczku jak zaczęło już samo chodzić to wziął pod swoje skrzydła młodszego i wtedy tak naprawdę zaczęła się między nimi rodzic wież ❤️ wiec się nie poddawaj jeśli to trochę czasu będzie potrzebowało 😉 takim małym trzeba dużo mówić o tym ze będzie pełnił ważna role w życiu młodszego dziecka ☺️ i przypominać mu na każdym kroku ze mimo ze jest ktoś jeszcze to mama kocha wszystkich tak samo ❤️🥰
Właśnie jestem ciekawa jak z relacjami w późniejszym wieku u dzieciaków z małą różnicą ☺️ brzmi fajnie jak to opisujesz mam nadzieję że u nas będzie podobnie 🥰

reklama
ja tez mam całodzienne mdłości i kilka wymiotów , próbowałam rano suchego chlebka ale ledwo go połknęłam , nie zauważyłam jakiejś poprawy, wczoraj za to popukałam odrobinkę coli.. i jakby troszkę pomogło ale nie wiem w jaki sposób to działa , może to starodawny zabobon tylko. W każdym razie dziś obudziłam się znów z Mdłościami i szybko zjadłam przecież z owoców , polezalam męcząc się i po godzinie jakoś wstałam . Także polecam w międzyczasie te przecierki w tubkach bo łatwiej zjesc :)
Oooo super dziękuję za radę bo ja już ledwo żyje też próbowałam chleba ale nie działa nic sprawdzę twoje metody i oby pomogło ♥️

Właśnie jestem ciekawa jak z relacjami w późniejszym wieku u dzieciaków z małą różnicą ☺️ brzmi fajnie jak to opisujesz mam nadzieję że u nas będzie podobnie 🥰
będzie będzie , tez mam dar zamartwiania się na zapas 😉 panikuje 😆 ale wiem ze zawsze wszystko się kończy dobrze a my boimy się tego czego nie znamy 🙃 tak jest w każdej dziedzinie życia ...

Kurde chyba mnie przeziębienie bierze chodzę i kicham [emoji18] dawno nie byłam chora ... nawet nie wiem co mogę brać ? Rutnioskorbin ?
Rutinoscorbin tak, witamina c, jest seria Pre nalen (bez spacji w nazwie, poprawnie pisaną nazwę uznaje za spam[emoji23]) dla kobiet w ciąży (saszetki na przeziębienie, syrop, tabl na gardło itp), reszta raczej do leczenia konkretnych objawów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry