Sayurii
Fanka BB :)
A jak wyglądają Wasze bobaski na różnych etapach? Ja zachowuje każde zdjęcie, bo dopiero w 4 ciąży dane mi było zobaczyć żywego maluszka. Mam nadzieję że tak już zostanie do końca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przede wszystkim dużo pic. Teraz nie mige wmusić w siebie warzyw ani owoców bo to tez pomaga. No i suszone owoce np moreleDziewczyny pomocy! Jakie macie sprawdzone sposoby na zaparcia w ciąży? Mam wrażenie, że mój metabolizm przestał działać...
Ja 26.12 z moich wyliczeń. Ale spodziewam się urodzić koło 15.12Bardzo proszę o podanie daty porodu, albo z USG albo z kalkulatora.
Jakoś wymyślimy jak dokonać edycji pierwszego posta.
1.12
2.12.
3.12Atena37. Nik__ola
4.12
5.12
6.12
7.12
8.12
9.12
10.12
11.12
13.12
14.12
15.12
16.12
17.12![]()
A nie masz przypadkiem krwiaka? Powinnas dostac w takim przypadku nakaz odpoczywania i leki.Witam od środy mam brązowe plamienia. Pojawił się też dwa razy śluz z krwią. Byłam na USG w środę i wczoraj z maleństwem wszystko ok serduszko bije.
Teraz miał na papierze tak jakby skrzep w śluzie. Był bardzo ciemny brązowy prawie czarny. Wg lekarzy wszystko jest dobrze szyjka prawidłowa. Czy możliwe że jakieś naczynko krwawiło i teraz się zagoiło i dlatego wypadl taki skrzep? Szukam przyczyny i już wariuje![]()
Miałam krwiak ale w USG 21.04 już go nie było. Leżę odpoczywam i mam luteinę 2*1.A nie masz przypadkiem krwiaka? Powinnas dostac w takim przypadku nakaz odpoczywania i leki.
No ja też jakaś zadowolona nie jestem. Wszystko mnie irytuje, płacze po kątach...Ja poza lekkim bólem piersi co jakiś czas i ogólnym wkurzeniem nie mam żadnych objawów. No i jeszcze lenistwo.
Tez mam takie wspomnienie z cc... Ogólnie cesarka nagła, brak postępu porodu, potem się okazało, ze jakby mnie tam trzymali i na sile kazali urodzić naturalnie to dziecko takie duże, ze dziś by nas tu nie było...Hmm nie przeżyłam naturalnego porodu ale moja pierwsza cesarka była traumatyczna bo znieczulenie w kręgosłup nie zadziałało zaczęli mnie ciąć a ja wszystko czułam dopiero jak zaczęłam kopać nogami z bólu to szybko dali mi znieczulenie ogólne także nie za fajnie![]()
suszone śliwki popijane ciepła wodaDziewczyny pomocy! Jakie macie sprawdzone sposoby na zaparcia w ciąży? Mam wrażenie, że mój metabolizm przestał działać...