Aleksandra!
Fanka BB :)
ja z polecenia na Brochowie, tam tez przyjmuje mój lekarz prowadzący i położna z mojej miejscowości, wiec będzie komplet, dużo osób poleca jeszcze Olesnice i OławęA w którym szpitalu? Masz jakieś doświadczenia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z polecenia na Brochowie, tam tez przyjmuje mój lekarz prowadzący i położna z mojej miejscowości, wiec będzie komplet, dużo osób poleca jeszcze Olesnice i OławęA w którym szpitalu? Masz jakieś doświadczenia?
Dramat...Oni skaczą ale tylko prywatnie... i to tez nie zawsze.
Zdrowiec jeszcze nie zdrowieje, bo płuca mam codziennie w gorszym stanie ale mam dość szpitalnego jedzenia i marzy mi się soczysty sorbetJeśli wraca ci apetyt to może zdrowiejesz?[emoji4] Oby!
Czy według Was to jest poprawnie zmierzony zarodek ?? Moja Pani doktor mierzy od początku do końca a tu mam wrażenie, ze jest źle zmierzony.
A ogólnie to jak sie czujesz? Masz nadal gorączkę i kaszel? Wstajesz wogóle z łóżka do toalety chociaż? Duuuużo zdrowia życzę Tobie i dzidzi.Dziewczyny leżę w tym szpitalu i zabiłabym za sorbet z mango![]()
Spokojnie, ja też panikowalam niepotrzebnie. I koniec z tym. Drugi raz ze szczęścia płakałam u lekarza.Ja właśnie ostatnio miałam spokój a teraz mnie boli, może dlatego, ze się stresuje. 8 lat starań, pierwsza ciąża i nie wyobrażam sobie, żeby teraz los miał nas tak szybko rozdzielić
![]()
Mnie często boli jakby z prawej strony, też przy jajniku, ale owulacja była z prawego. Nieraz boli też ogólnie podbrzusze, jak na miesiączkę. Po wysiłku albo wieczorami też bardziej to dokucza.a gdzie dokładnie Was boli? Ja mam kłucia/bóle jedynie z lewej i z prawej strony jakby jajniki. A pod brzuchem mało kiedy, ale z drugiej strony się cieszę bo wtedy mniej się obawiam o dzidzie.
Mnie czasem kłuje tez raz po lewej raz po prawej, raz troszkę lekko tli jak na okres, ale tak łagodnie, bardziej dyskomfort czuje i to tez przez chwilkę, to są normalne bólea gdzie dokładnie Was boli? Ja mam kłucia/bóle jedynie z lewej i z prawej strony jakby jajniki. A pod brzuchem mało kiedy, ale z drugiej strony się cieszę bo wtedy mniej się obawiam o dzidzie.
Ja będę na Borowskiej, bo tam pracuje mój ginekolog, zobaczymy jak to będzie...ja z polecenia na Brochowie, tam tez przyjmuje mój lekarz prowadzący i położna z mojej miejscowości, wiec będzie komplet, dużo osób poleca jeszcze Olesnice i Oławę![]()
Ja właśnie tez miałam owulacje z prawego jajnika.Spokojnie, ja też panikowalam niepotrzebnie. I koniec z tym. Drugi raz ze szczęścia płakałam u lekarza.
Mnie często boli jakby z prawej strony, też przy jajniku, ale owulacja była z prawego. Nieraz boli też ogólnie podbrzusze, jak na miesiączkę. Po wysiłku albo wieczorami też bardziej to dokucza.
sąsiadka rodzi niedługo (chyba tez na Brochowie), wiec będzie świeżutkie info jak wygladaJa będę na Borowskiej, bo tam pracuje mój ginekolog, zobaczymy jak to będzie...