Paradoksalna
Fanka BB :)
Albo prowokacja... bo tak to trzeba być naprawdę idiotą...To brzmi jak jakaś marną prowokacja...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo prowokacja... bo tak to trzeba być naprawdę idiotą...To brzmi jak jakaś marną prowokacja...
Jak to czytam to zaczynam siebie podejrzewac o najgorsze... Co moglabym takiej *** zrobić.To ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
Oj to trochę wyglada na to (jeśli to nie prowokacja) że dziewczyna potrzebuje iść do specjalisty, nadal widać ma psychiczny problem jeśli chodzi o wygląd... Niestety, ja tez miałam bulimię i epizod anorektyczny, wyleczyłam się z tego, ale wyobrażam sobie jaki dziewczyna może mieć w głowie teraz koszmar w związku ze zmieniającym się ciałem, to co ona pisze nie jest zdrowe i normalne, zaleciła bym natychmiastową konsultację z psychiatrą, aborcja tu może być wskazana. Ja wiem jak. Iektore kobiety może to wkurwić, bo one się tyle starają a tu taki kwiatek, ale nie możemy tak na to patrzeć, każdy jest indywidualnym bytem i nie może y innym kazać robić czegoś bo my nie może h tego zrobić. Jak to się mówi, gdzie diabeł nie może tam babę pośle... Tak nie może być, dziewczyna potrzebuje ewidentne wsparcia i pomocy w ustaleniu priorytetow. Oczywiście jeśli to nie jest prowokacjaTo ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
Ja robię papa i prenatalne razem podobno musi być w tym samym dniu za pierwszym razem tez tak miałam a nad Nifty jeszcze myśle muszę pomyśleć i poczytać. Jak tam nasze wizytujące dziewczyny ???
Ja dziś o 18 dopiero, skośne do tego czasuJa robię papa i prenatalne razem podobno musi być w tym samym dniu za pierwszym razem tez tak miałam a nad Nifty jeszcze myśle muszę pomyśleć i poczytać. Jak tam nasze wizytujące dziewczyny ???
Oj to trochę wyglada na to (jeśli to nie prowokacja) że dziewczyna potrzebuje iść do specjalisty, nadal widać ma psychiczny problem jeśli chodzi o wygląd... Niestety, ja tez miałam bulimię i epizod anorektyczny, wyleczyłam się z tego, ale wyobrażam sobie jaki dziewczyna może mieć w głowie teraz koszmar w związku ze zmieniającym się ciałem, to co ona pisze nie jest zdrowe i normalne, zaleciła bym natychmiastową konsultację z psychiatrą, aborcja tu może być wskazana. Ja wiem jak. Iektore kobiety może to wkurwić, bo one się tyle starają a tu taki kwiatek, ale nie możemy tak na to patrzeć, każdy jest indywidualnym bytem i nie może y innym kazać robić czegoś bo my nie może h tego zrobić. Jak to się mówi, gdzie diabeł nie może tam babę pośle... Tak nie może być, dziewczyna potrzebuje ewidentne wsparcia i pomocy w ustaleniu priorytetow. Oczywiście jeśli to nie jest prowokacja
a 12tydzien nie wypada w listopadzie? ☺ ja mam dzisiaj równy 10tc i termin 6 grudzień, czyli wychodzi maksymalnie 10t6d moze byc grudniowy czy się mylę?