Paradoksalna
Fanka BB :)
Choroby psychiczne nie są takie prosteNie wiem nawet nie znam tej choroby ale jeśli nie czuje się żeby przytyć czy coś to po co robiła sobie dziecko
Mi tez przykro z powodu figory ale trzeba coś postawić jako priorytet![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Choroby psychiczne nie są takie prosteNie wiem nawet nie znam tej choroby ale jeśli nie czuje się żeby przytyć czy coś to po co robiła sobie dziecko
Mi tez przykro z powodu figory ale trzeba coś postawić jako priorytet![]()
ja jak nie byłam w ciąży to byłam uznawana za kobietę ciężarnąTylko że u mnie rano jest prawie że płaski a wieczorem balon, no to nie wiem czy się wzdęciami chwalic[emoji23][emoji23][emoji23] poczekam chyba aż będę pewna że to już ciążowy i wtedy wam zrobię zdjęcie[emoji12]
Można je zrobić tego samego dnia, ale można też pappę parę dni szybciej. Pisze o tym nawet mama ginekolog. Lekarze tak proponują, żeby w dniu USG móc zrobić opisJa robię papa i prenatalne razem podobno musi być w tym samym dniu za pierwszym razem tez tak miałam a nad Nifty jeszcze myśle muszę pomyśleć i poczytać. Jak tam nasze wizytujące dziewczyny ???
ja czytam ze na wynik czeka się do 10 dni dlatego lekarze proponują robić szybciej i oni sobie jakoś kalkuluje roznice wyniku i USG, dlatego zostanę przy tym jak chciałam o zrobię 9 dni przed badaniem USG żeby wynik dotarł na czas.Można je zrobić tego samego dnia, ale można też pappę parę dni szybciej. Pisze o tym nawet mama ginekolog. Lekarze tak proponują, żeby w dniu USG móc zrobić opis
Widzisz, jak u Ciebie pojawiają się objawy?Odrzuciło mnie od mięsa. Siedzę nad schabem z wczoraj i męczę się, ale największą ochotę to mam na surówkę.
A cycki nadal raz bolą, A raz nie...Widzisz, jak u Ciebie pojawiają się objawy?
Jak tam u Ciebie?Ja tez nie ogarniam ludzibyli chamscy ale teraz przez
to już wyjątkowo. Jutro w południe idę do ginekologa.
ja bym chciała żeby bolały i bolały i żeby było mi źle i nie dobrze, mój mąż nie ma za dobrze ze mną bo ciągle mu narzekam że mdlosci że "Tity bolą"A cycki nadal raz bolą, A raz nie...![]()