Anet29
Fanka BB :)
nikt kogo sie nie doda do watku zamknietego nie bedzie mogl czytac ani pisac tego co my piszemyA co to znaczy, że wątek ma być zamknięty? Nie będzie można już tu pisać? Czy będą mogły tylko te co się wpisały z terminem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nikt kogo sie nie doda do watku zamknietego nie bedzie mogl czytac ani pisac tego co my piszemyA co to znaczy, że wątek ma być zamknięty? Nie będzie można już tu pisać? Czy będą mogły tylko te co się wpisały z terminem?
współczuje wszystkim które wymiotują albo tylko mdłości maja. Nic przyjemnegotez czekam na poprawę drugiego trymestru. U mnie dziś trochę lepiej bo udało się nie wymiotować i nie było mdłości , a teraz po kanapce przyszły mdłości i tak o.
Będziesz robiła amniopunkcje? Z jakiego powodu? Nie boisz się? Masz kogoś sprawdzonego?Ja mam kolejna wizytę dopiero w połowie czerwca, ale w między czasie prenatalne. Lekarz specjalnie tak się ze mną umówił, co by jak najrzadziej "tam gmerac"
Mam termin i się szczepię. Mój gin jest jak najbardziej na tak, tylko Pfizerem. Mówił, że koleżanki lekarki, w ciąży, też się szczepiły
A gdzie? Ja nie pytałam, przed wizytą zapytam.
Ja mam usg prenatalne 3.06 i potem będę robiła amniopunkcje.
mam nadzieje ze było wszystko okTrzymam kciuki! [emoji3059]
A to moja Julka. W marcu skończyła 2 latkaHej proponuje aby te z nas które mają dzieci pochwalili się ich zdjęciami.
To moją córka Gabrsia 5 latZobacz załącznik 1270028
teraz to ciężko podjąć decyzje. Raz mówią ze nie innym razem ze tak. Ja myśle ze może teraz jesteśmy w tym lepszym okresie bo ciąże przechodzimy w lato a nie zimne i może jakoś da radę się uchronić. Ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo.Dziewczyny ja covid miałam w marcu... Dziś moja bratowa była u swojego lekarza jest w 21 tygodniu ciąży i Pani doktor jej powiedziała żeby się nie szczepila...
cudownieWróciłam! Cudowna wizytaciąża przebiega bez problemów, wyniki badań podobają się ginekologowi. Oczywiście najważniejsze, że seruszko sobie bije, dzidziuś się rusza i ma już 3,5cm! To starsza ciąża niż wyszło na poprzednich badaniach, 10 tydzień
wstawiam zdjęcia mojego skarbu największego
![]()