PaulinaSol
Fanka BB :)
zrób tak. Poszukaj gabinetu z dobrymi opiniami i sprzętem.Mam wynik bety z dziś. 108tyś... kurde aż mi się wierzyć nie chce że coś jest nie tak... chyba się jutro gdzieś przejdę prywatnie na USG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrób tak. Poszukaj gabinetu z dobrymi opiniami i sprzętem.Mam wynik bety z dziś. 108tyś... kurde aż mi się wierzyć nie chce że coś jest nie tak... chyba się jutro gdzieś przejdę prywatnie na USG
a jakiej wielkości zarodek?Patrzę teraz na to moje usg z 6+5 I się zastanawiam czy zarodek nie jest za malutki jak na tak duży pęcherzyk...
W tygodniu 6+5 miał 0,71 cma jakiej wielkości zarodek?
to moim zdaniem nie jest za mały u mnie przy 6w 0d nawet nie zmierzyła bo za tyciusieW tygodniu 6+5 miał 0,71 cm
Ja kocham modę xD jestem ogólnie pro eko i natura ale niestety jeśli chodzi o ciuchy... tu nie potrafię się ograniczać... moja szafa pęka w szwach, córki szafa pęka w szefach... Mąż łapie się za głowę ale no cóż poradzić...ja naprawdę mam awersję do ciuchów. Nawet nie znam się na markach. Raz na sezon zamawiam jakieś ciuchy przez neta i tyle. Buty też zamawiamw lumpeksach nie umiem się odnaleźć bo trzeba szukać, szperać a ja po 3 min juz mam dość i wychodzę.
Moja córka na shopping jeździ z babcią bo twierdzi że ja się nie nadaje.
Bardzo dobry rozmiarW tygodniu 6+5 miał 0,71 cm
Zarodek miał 0,71, ale zobaczcie w jakim jest dużym pęcherzyku.to moim zdaniem nie jest za mały u mnie przy 6w 0d nawet nie zmierzyła bo za tyciusie
zazdroszczę!!! Ja mam same tshirty białe i czarne i jeansy. Teraz nie mam nic bo jeansy ciasne i dupa. Nie mam nawet jednej sukienki bo zawsze myślałam że jestem za grubaJa kocham modę xD jestem ogólnie pro eko i natura ale niestety jeśli chodzi o ciuchy... tu nie potrafię się ograniczać... moja szafa pęka w szwach, córki szafa pęka w szefach... Mąż łapie się za głowę ale no cóż poradzić...![]()