reklama

Grudniowe mamy 2021

Dzień dobry ! Rano wstaje i mdłości kładę się mdłości chodzę siedzę mdłości... 24 H... ten tydz to apogeum 😓😓🤢 jeszcze troszkę trzeba dac radę. To se ponarzekalam z rana 😜.Nie mam w czym chodzić nie dopinam spodni wszystkie mam xs... kurczę szybko dziś 7 i 3 , czytałam że w 2 ciąży szybciej brzuch rośnie no i u mnie się sprawdza . Kciuki za dzisiejsze wizyty. Miłego dnia 😘😘
u mnie 7,8 tydzien były najgorsze jeśli chodzi o mdłości, dzis 9+5 i jest o niebo lepiej, dalej mdli mocno z rana i wieczorem, ale jestem w stanie cis zjeść. Mam nadzieje, ze Ci minie niedługo!

reklama
Sama już nie wiem co mam myśleć..
Analizowanie w kółko jednego usg już nie pomoże, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Oby ten nowy lekarz mial lepszy sprzęt, wypytaj go dokładnie o wszystko. Możliwe, że doszło później do zapłodnienia, ciąża może być
młodsza i wystarczy poczekać. Ja w 5tc miałam tylko pęcherzyk i to jest normalne.

Mnie czasami pobolewa ale to takimi momentami i zdecydowanie słabiej niż w czasie okresu (zawsze miałam okresy okropnie bolesne, być może przez to ze mam mięśniaki 😔) a właśnie ma któraś z was mięśniaki ?
Ja nie mam mięśniaków, ale też miałam strasznie bolesne miesiączki. Teraz brzuch mnie momentami pobolewa, ale też są to lżejsze bóle.

Analizowanie w kółko jednego usg już nie pomoże, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Oby ten nowy lekarz mial lepszy sprzęt, wypytaj go dokładnie o wszystko. Możliwe, że doszło później do zapłodnienia, ciąża może być
młodsza i wystarczy poczekać. Ja w 5tc miałam tylko pęcherzyk i to jest normalni

idź do innego lekarza albo czekaj do wizyty, ja nie konsultowałam z innym, ufam mojej doktor, ma dobry sprzęt, sprawdzała kilkukrotnie 3x
Priv

Robie prenatalne 20 maja w GYNCENTRUM w Katowicach, można z partnerem.

W listopadzie kończę 37 lat.
Na razie Was podczytuje, do końca maja full pracy, a L4 planuje od sierpnia.
Dziś jestem w 11w+1, od niedzieli mam więcej energi, natomiast dwa poprzednie tygodnie to przesypiałam.
Tez mam na 20.05 termin prenatalnych ale będę wtedy w 11t+2, kurczę mam nadzieje ze będzie dobrze widać wszystko bo się obawiam czy nie za wczesnie (ale Pani z recepcji w tej klinice mi obliczala datę kiedy powinnam się zgłosić 😳

Ja bym chyba poczekała do przyszłego tygodnia. Sama poszłam do lekarza dopiero w 7+3 i wtedy mogłam wszystko zobaczyć łącznie z serduszkiem. Myślę, że udalas się za szybko do lekarza
Lekarz mi dał skierowanie bo uzal że będzie już wszystko ładnie widać ,
Pójdę dziś do lekarza i po prostu udam głupia że nic nie wiem , zobaczę co on mi pwoie nie przyznam się że byłam wcześniej u innego i podejrzewa puste jajo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry