Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny zjadłam właśnie makrele wędzona na gorąco z chlebem o niskim ig i szczypiorkiem. A tymczasem wyczytałam że wgl Makreli w ciazy nie powinno się jadac. Co o tym myślicie? Mam się bać?
Ja czekam na zatwierdzenie.
Kurde widzisz mam tak samo, tez ten glupi nfz.. ten moj lekarz tez tak podchodzi do tego. Wiem co czujesz. Ja już chodzę do prywatnego tego co z synem i chyba tez bede musiala wybrac.Hej dziewczyny . Ostatnio nie mam sił na nic tak fatalnie się czuje . I jeszcze obowiązki opieki nad 2 latkiem
Byłam w poniedziałek u ginekologa . 9t3d ciąży . Założyła mi karte bez jakiegokolwiek badania usg .. mimo ze wcześniej poroniłam i jeszcze moje wyniki na toksoplazmozę są nie bardzo
Idę w poniedziałek prywatnie i zobaczymy co powie mi lekarz od zakaźnych
No i szukam teraz innego ginekologa który mnie normalnie poprowadzi a nie będzie twierdził ze na NFZ m a tylko 3x usg refundowane :/
Który tydzień?Ja już po wizycie wszystko jedt dobrze serduszko bije jak dzwon bąbel rośnie ma 4 cm![]()