Marysia94
Fanka BB :)
Mam ten sam termin [emoji3059]Dziewczyny, jest ok, ładnie sobie rosniemy, serduszko bije. Krwiaczek jest nadal, ale mniejszy. Nadal mam zaordynowane leki i odpoczynek. Termin na 18.12.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam ten sam termin [emoji3059]Dziewczyny, jest ok, ładnie sobie rosniemy, serduszko bije. Krwiaczek jest nadal, ale mniejszy. Nadal mam zaordynowane leki i odpoczynek. Termin na 18.12.
10+4Który tydzień?
Trzymam kciuki !!Dziewczyny, już dzisiaj miałam wziąć tabletki poronne bo w poniedziałek nie było tętna. Coś mnie podkusiło i zrobiłam bete i mam przyrost. Lekarz na dzisiaj na 18.20, mam ogromna nadzieje, ze poprzedni lekarz się pomylił
trzymam kciuki!!! Oby się pomylił!Dziewczyny, już dzisiaj miałam wziąć tabletki poronne bo w poniedziałek nie było tętna. Coś mnie podkusiło i zrobiłam bete i mam przyrost. Lekarz na dzisiaj na 18.20, mam ogromna nadzieje, ze poprzedni lekarz się pomylił
a czy bierzesz hormony tarczycowe ? Chorujesz na nadczynność lub niedoczynnosc ?10 tydzień ciąży wynik TSH 0.14 przy normie 0.33-4.59, jest się czym martwić? wizyta u lekarza we wtorek
trzymam mocno kciuki !Dziewczyny, już dzisiaj miałam wziąć tabletki poronne bo w poniedziałek nie było tętna. Coś mnie podkusiło i zrobiłam bete i mam przyrost. Lekarz na dzisiaj na 18.20, mam ogromna nadzieje, ze poprzedni lekarz się pomylił
Nic mi o tym nie wiadomo, ostatnie TSH kilka miesięcy temu wyszło oka czy bierzesz hormony tarczycowe ? Chorujesz na nadczynność lub niedoczynnosc ?