Pylylylyp
Aktywna w BB
Kazała mi zgłosić się do lekarza chorób zakaźnych . Wizytę mam w poniedziałek wiec zobaczymyJa bym zmieniła ginekologa i to jak najszybciej[emoji6]
A co powiedziała ci odnośnie wyników na toksoplazmozę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kazała mi zgłosić się do lekarza chorób zakaźnych . Wizytę mam w poniedziałek wiec zobaczymyJa bym zmieniła ginekologa i to jak najszybciej[emoji6]
A co powiedziała ci odnośnie wyników na toksoplazmozę?
Ja muszę zrobić do przyszłej środy, ale jakoś wybrać się na to badanie nie potrafię, codziennie przekładam na jutro [emoji53]Dziewczyny którym glukoza na czczo wyszła 92 i więcej.. czy już robiłyście test obciążenia glukozą ? Chciałabym się dowiedzieć czy w dzisiejszej dobie pandemii nadal trzeba czekac nieruchomo w laboratorium 2 godziny ? I jak Wasze wyniki ?
Mój zaleca po 1 trymestrze i tylko PfizeremDziewczyny, oczywiście te które zamierzają się szczepić, w którym tygodniu rekomendują Wam lekarze??
Kazała mi zgłosić się do lekarza chorób zakaźnych . Wizytę mam w poniedziałek wiec zobaczymy
który tydzien?Ja się strasznie stresuje, jutro na 10 mam pierwsza wizytę u lekarza. Objawów nie mam praktycznie żadnych już od dłuższego czasu, eh strasznie się boje. Ale mam jeszcze nadzieje, ze będzie dobrze.
kurde dużo! U mnie 270 za jakieś 15 badań w diagnostyce i zaraz 300 usg i pappa 100Ja wczoraj 560.. a gdzie tam pappa i prenatalne ;/
U mnie ma takie stanowisko że jak najwcześniej, dmuchając na zimne właśnie po 1 trymestrze. Pomiędzy końcem 1 trymestru a 16 tygodniem jest jednak jeszcze sporo czasu, szczególnie gdy się wciąż pracuje stacjonarnie.Mój zaleca po 1 trymestrze i tylko Pfizerem
ja mam jutro wizytę u ginekologa i tez pewnie mnie wyśle na obciążenie glukoza.. mam wynik 97 na czczoJa muszę zrobić do przyszłej środy, ale jakoś wybrać się na to badanie nie potrafię, codziennie przekładam na jutro [emoji53]
Raczej też cię wyśle, to robimy teraz i później ok tego 28 tygodnia, kiedy reszta dziewczyn to znowu trzeba zrobić nie?ja mam jutro wizytę u ginekologa i tez pewnie mnie wyśle na obciążenie glukoza.. mam wynik 97 na czczo [emoji53]
Mnie wyszło 92 z poprzednich badańja mam jutro wizytę u ginekologa i tez pewnie mnie wyśle na obciążenie glukoza.. mam wynik 97 na czczo [emoji53]