Paradoksalna
Fanka BB :)
Kolejny smutny dzień, tak mi przykro dziewczyny, ściskam Was mocno do serca, trzymajcie się i pamiętajcie, natura zawsze wie co robi, przecież chcemy zdrowe dzieci a nie byle by mieć, całuje mocno.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co ? Pijemy dobre wino działamy dalej ? Ja teraz poroniłam wszystko co trzeba, czyli obejdzie się raczej bez łyżeczkowania i mam nadzieję, że kolejną ciążę już sobie donosimyTak wczoraj mnie zbadala i zrobila usg, serduszko nie wyraznie ale jeszcze pracowalo, dzis dostalam duzego krwawienia i pojechalam jeszcze raz na sor, bo doktorka tak kazala wczoraj, zrobila usg i ciaza juz sie poronila w poniedzialek mam isc na kotrolne usg czy wszystko ladnie sie oczyscilo
Natura jest mądra, my jeszcze będziemy mamamiKolejny smutny dzień, tak mi przykro dziewczyny, ściskam Was mocno do serca, trzymajcie się i pamiętajcie, natura zawsze wie co robi, przecież chcemy zdrowe dzieci a nie byle by mieć, całuje mocno.
Jesteś bardzo mądra i masz piękne podejście, trzymam za Ciebie kciuki, żeby twoje marzenie spełniło się prędzej niż później, ściskam mocno mocniutkoNatura jest mądra, my jeszcze będziemy mamamiChciałabym, żeby wszystkie dziewczyny w takiej sytuacji miały dużo siły i próbowały dalej
Dziękuję Wam za wsparcie i wspólne radości
![]()
To co ? Pijemy dobre wino działamy dalej ? Ja teraz poroniłam wszystko co trzeba, czyli obejdzie się raczej bez łyżeczkowania i mam nadzieję, że kolejną ciążę już sobie donosimyprzytulam mocno
Och jakie duże już maleństwo <3 który to tydzień?Chciałam się wam pochwalić wczorajsza kontrola. Na szczęście było wszystko ok![]()
11 tydzień 10+5. Już czuć jak czasami się wierciOch jakie duże już maleństwo <3 który to tydzień?
Ale cudownie11 tydzień 10+5. Już czuć jak czasami się wierci![]()