reklama

Grudniowe mamy 2021

Nic więcej się nie dzieje prócz bólu. Nigdy nie plamiłam ani nie krwawilam. Przypomina mój najgorszy ból podczas okresu, ale w ciąży jeszcze tak mnie nie bolał. Może masz rację że to jelita.. Mam duże problemy z trawieniem, zaparcia i wzdęcia. Mam nadzieję że to jest to.
Jeśli nie ma krwawienia i nie jest ci np.slabo to może rzeczywiście.mnie tak bolało że siedzieć nie mogłam bo promieniowało od prawego boku aż do tylka ;/ ale gdyby się coś wiecej działo to lepiej od razu na sor.

reklama

Wczoraj byłam na pierwszym usg. Okazało się, ze byłam w ciąży bliźniaczej lecz niestety jeden płód obumarł w 6 tygodniu 😞 drugiemu bije serduszko i wychodzi, ze ma 8t5d ale ginekolog wystraszyła mnie i powiedziała, ze nie wiadomo jak to wpłynie na drugie dziecko, jestem załamana. 😞
Mogę cię pocieszyć że znam podobny przypadek. Moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, po czym jedno z bliźniąt obumarło, zaczęła krwawić więc w stresie pojechał do szpitala, roniła jedno dziecko. Drugie udało się utrzymać fakt, że do końca ciąży musiał dużo leżeć i odpocząć ale mały urodził się szczęśliwe i o czasie, dziś ma już 13 miesięcy.

Czasem jestem tak że jeden bliźniak wchłonęła drugiego i to też naturalne.

Trzymam kciuki, obu było dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry