• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2021

Nic więcej się nie dzieje prócz bólu. Nigdy nie plamiłam ani nie krwawilam. Przypomina mój najgorszy ból podczas okresu, ale w ciąży jeszcze tak mnie nie bolał. Może masz rację że to jelita.. Mam duże problemy z trawieniem, zaparcia i wzdęcia. Mam nadzieję że to jest to.
Jeśli nie ma krwawienia i nie jest ci np.slabo to może rzeczywiście.mnie tak bolało że siedzieć nie mogłam bo promieniowało od prawego boku aż do tylka ;/ ale gdyby się coś wiecej działo to lepiej od razu na sor.

reklama

Wczoraj byłam na pierwszym usg. Okazało się, ze byłam w ciąży bliźniaczej lecz niestety jeden płód obumarł w 6 tygodniu 😞 drugiemu bije serduszko i wychodzi, ze ma 8t5d ale ginekolog wystraszyła mnie i powiedziała, ze nie wiadomo jak to wpłynie na drugie dziecko, jestem załamana. 😞
Mogę cię pocieszyć że znam podobny przypadek. Moja kuzynka była w ciąży bliźniaczej, po czym jedno z bliźniąt obumarło, zaczęła krwawić więc w stresie pojechał do szpitala, roniła jedno dziecko. Drugie udało się utrzymać fakt, że do końca ciąży musiał dużo leżeć i odpocząć ale mały urodził się szczęśliwe i o czasie, dziś ma już 13 miesięcy.

Czasem jestem tak że jeden bliźniak wchłonęła drugiego i to też naturalne.

Trzymam kciuki, obu było dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry