Gratulacje!!Jeju, dziewczyny nie wierzę!!!. Zobacz załącznik 1258259
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje!!Jeju, dziewczyny nie wierzę!!!. Zobacz załącznik 1258259
Trzymaj się. Będzie dobrzeI ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadziejęwczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
![]()
Będzie dobrze, trzymamy kciuki.I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadziejęwczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
![]()
O jeju, żeby wszystko było okI ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadzieję [emoji26] wczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej [emoji26]
Bądź dobrej myśli, trzymaj się.I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadziejęwczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
![]()
I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadziejęwczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
![]()
I ja trafiłam na oddział. Nie wiem, może spanikowałam, bardzo bolał mnie jajnik i brzuch...tak dziwnie, inaczej niż zwykle. Na usg widać pęcherzyk i ciałko żółte. Zarodka brak, lekarz mówi że powinien pojawić się lada dzień. Mam nadziejęwczoraj beta 7083, przed chwilą pobrali krew i mocz więc zobaczymy co dalej
![]()
5+2O jeju, żeby wszystko było ok
W którym tygodniu jesteś?