Emmiliaa
Fanka BB :)
u mnie siostra ma córkę z autyzmem. I jak ja mówiłam o tym z lekarzem to powiedział ze niema badań żeby wykryć to wcześniej. U córki mojej siostry wykryli chyba w drugim roku życia.Czyli np. Badanie NIFTY nie wykryje autyzmu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie siostra ma córkę z autyzmem. I jak ja mówiłam o tym z lekarzem to powiedział ze niema badań żeby wykryć to wcześniej. U córki mojej siostry wykryli chyba w drugim roku życia.Czyli np. Badanie NIFTY nie wykryje autyzmu?
może poprószy będziesz miała spokojnego dzieciaczka.Czy Wasze dzieciaczki też bywają zupełnie nieaktywne na usg?
wczoraj był jeden delikatny koziołek i kilka ruchów rączką, a później leżał na boku i miał w głębokim poważaniu jakiekolwiek próby zachęcenia go do ruchu. Lekarz nie uznał tego za powód do zmartwienia, ale ja panikuje.
ja już od jakiegoś czasu nosze ciążowe. Jest mi w nich o wiele wygodniej i jak siedzę to mnie nie uciska nicDziewczyny a jak wasze brzuszki ? Mnie już tak wywaliło że muszę lecieć na poszukiwania jakiś legginsów bo w zwykle jeansy się już nie dopinam![]()
Ja już od 8 tygodnia miałam ciasno w spodniach a w 10 to już mogłam zapomnieć o moich jeansachDziewczyny a jak wasze brzuszki ? Mnie już tak wywaliło że muszę lecieć na poszukiwania jakiś legginsów bo w zwykle jeansy się już nie dopinam![]()
U mnie jest -2kg (a jestem niska). Ale mogę powiedzieć że po prostu doszłam do wakacyjnej wagi bo po zimie ważyłam te 2 kg więcej. 11tcU mnie tyłozgięcie, więc nic nie widać
Mam nadzieję, że tak pozostanie do 5-6 miesiąca
Ale jednych jeansów już nie noszę, bo mnie uciskają. A jak u Was z wagą? U mnie obecnie jest już -4 kg.
Mi zalecił pregna DHA, oprócz tego mam brać pregna plusRobiłyście może risercz na temat DHA i suplementów/leków z nim? Zastanawiam się nad tranem (Tran Hasco, lek), ale tran ma sporo witaminy A, czy w drugim trymestrze też jest ban na większe ilości witaminy A, czy moze lekarze zalecali Wam suplementy z DHA?