Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie trzeba się stresować przed badaniem, bo jest to zwykłe USG.Cześć dziewczyny, we wtorek będę miała badania prenatalne PAPPA, miała może któraś z was je robione? Bardzo się tym stresuje może któraś opowie jak było?
super ze wszystko dobrze . Oh jej on wyglada jak malutki miśTeż jestem ciekawa usg genetycznego... Mam 15.06 na Polnej w Poznaniu.
Póki co byłam pierwszy raz w tej ciąży na IP, bo jakieś mikroplamienie przylazłoa po 4 poronieniach mam bujną wyobraźnię...
Na szczęście z naszym gremlinem wszystko ok
Powiedzcie... Czy tylko ja na tym zdjęciu widzę oczka?9t6d
Tez już zaliczyłam IP na Polnej z mikroplamieniem. Ogólnie chciałabym tam rodzićTeż jestem ciekawa usg genetycznego... Mam 15.06 na Polnej w Poznaniu.
Póki co byłam pierwszy raz w tej ciąży na IP, bo jakieś mikroplamienie przylazłoa po 4 poronieniach mam bujną wyobraźnię...
Na szczęście z naszym gremlinem wszystko ok
Powiedzcie... Czy tylko ja na tym zdjęciu widzę oczka?9t6d
Miałam podobnie. Tylko, że mnie od wszystkich zdrowych rzeczy odpychałoMęczy mnie ten mały potworek. Mój organizm jest w stanie przyjmować tylko arbuzy, truskawki, kabanosy i McDonalda
Wczoraj zjadłam WieśMaca z frytkami, bo tylko to „weszło” bez mdłości podczas przełykania (a i tak było ciężko).
Już nie mam pomysłu na to, co mogę jeśćpowinno to powoli minąć, bo mamy już prawie 14 tydzień (z USG).
ja już przechodziłam etap sushi, ale po dwóch razach mi przeszłoTez już zaliczyłam IP na Polnej z mikroplamieniem. Ogólnie chciałabym tam rodzić
Miałam podobnie. Tylko, że mnie od wszystkich zdrowych rzeczy odpychałow większości jadłam właśnie mc, kfc, pringles. Żadnych owoców, warzyw NIC. Jakoś mi się udało przerzucić na normalne jedzenie tydzień temu
![]()
Ja jeden poród na Polnej przerobiłam i drugi raz się nie damTez już zaliczyłam IP na Polnej z mikroplamieniem. Ogólnie chciałabym tam rodzić
Miałam podobnie. Tylko, że mnie od wszystkich zdrowych rzeczy odpychałow większości jadłam właśnie mc, kfc, pringles. Żadnych owoców, warzyw NIC. Jakoś mi się udało przerzucić na normalne jedzenie tydzień temu
![]()
U mnie podobnie, jutro zacznę 15sty tydzień, z jedzeniem bywa lepiej lub gorzej, ale tez czuje się zmeczona, bo w ciągu tygodnia wystrzelił mi brzuch i ciagle czuje dyskomfort, rozciąganie itdMęczy mnie ten mały potworek. Mój organizm jest w stanie przyjmować tylko arbuzy, truskawki, kabanosy i McDonalda
Wczoraj zjadłam WieśMaca z frytkami, bo tylko to „weszło” bez mdłości podczas przełykania (a i tak było ciężko).
Już nie mam pomysłu na to, co mogę jeśćpowinno to powoli minąć, bo mamy już prawie 14 tydzień (z USG).