Tak, ja robiłam Nifty Pro.Moja trzecia ciaza. Pierwszego chlopca urodziłam w wieku 25 lat, drugiego 30. Ja miałam badania prenatalne i test papa i nie powiedzieli mi płci. Może jakieś wy dodatkowe mieliście badania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ja robiłam Nifty Pro.Moja trzecia ciaza. Pierwszego chlopca urodziłam w wieku 25 lat, drugiego 30. Ja miałam badania prenatalne i test papa i nie powiedzieli mi płci. Może jakieś wy dodatkowe mieliście badania.
Moja również pierwsza. Udało się w ósmym cyklu starań, kiedy wzięliśmy się ostro "do roboty"A to Wasza pierwsza, czy kolejna ciąża?
Moja pierwsza. Wszystko jest dla mnie nowe.
To jest badanie z krwi i kosztuje 2-3 tys.To jest badanie na życzenie. Tylko z krwi? A haka jest cena i gdzie takie badanie się wykonuje?
Pewnie to słaba rada przy wymiotach, ale bóle głowy w ciąży są najczęściej z odwodnienia. Zamiast wody może elektrolity małymi łyczkami?Dziewczyny wy też macie bóle głowy. ? Mnie wczoraj złapało i trzyma do dzisiajjeszcze do tego dzisiaj od rana wymioty