Smutne toNic nie dostałam. Ale ja mieszkam w UK I tutaj nie ma czegoś takiego jak duphostan lub luteina dla ciężarnych . Tutaj do 12 tyg nawet ciąży nie podtrzymują.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Smutne toNic nie dostałam. Ale ja mieszkam w UK I tutaj nie ma czegoś takiego jak duphostan lub luteina dla ciężarnych . Tutaj do 12 tyg nawet ciąży nie podtrzymują.
Ja miałam przez brzuch . Nie stresuj się ja się stresowałam w nocy nie spałam a wszystko było bardzo dobrzeHej
Jutro mam badania prenatalne , to będzie 12tc oraz test Pappa.
Czy USG jest jeszcze dopochwowe czy już przez brzuch ?
Bardzo się stresuje ...
Nie dziękujęJa miałam przez brzuch . Nie stresuj się ja się stresowałam w nocy nie spałam a wszystko było bardzo dobrzedużo zdrówka dla was
![]()
Spokojnie ja też dlatego tak się stresowałam ale jak było już badanie usłyszałam serduszko lekarz wszystko wytłumaczył powiedział co i jak się uspokoiłam a poniedziałek wizyta u ginekologa na wizycie kontrolnej i też nie mogę się doczekać . Również stres jest więc wiem że łatwo mówić ale staram się głowę zajmować czymś innymNie dziękuję
Jestem po przejściach dlatego jest to dla mnie duży stres ale staram się myśleć pozytywnie.