KatJak
Fanka BB :)
Zawsze marzyłam o bliźniakach.Pfff… ja w bliźniaczej wyglądam jak bym była w 20 tygodniua to dopiero 13+5 dni
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze marzyłam o bliźniakach.Pfff… ja w bliźniaczej wyglądam jak bym była w 20 tygodniua to dopiero 13+5 dni
![]()
A ja marzyłam żeby zajść w ciążeZawsze marzyłam o bliźniakach.![]()
Rozumiem. Ja jestem po 4 poronieniach i też moim marzeniem było żeby się udało. Ale gdyby jeszcze byly bliźniaki też bym oszalałaA ja marzyłam żeby zajść w ciążepo nastu latach jak już się poddaliśmy to niespodziewanie się udało i do tego odrazu blizniaki
A jak się dowiedziałam ze jednojajowe to już całkiem oszalałam! Teraz sie cieszę ale na początku nie bardzo był ze mną kontakt
![]()
Też biorę i nic się nie dziejeDzięki dziewczyny za odpowiedz,
aktualnie jestem 15+1 tc codziennie badam ciśnienie i mam wszystko w normie w poniedziałek mam wizytę u ginekologa prowadzącego i chce jeszcze z nią to przegadać bo się naczytałam ze acard negatywnie wpływa na płód lub są po nim plamienia stąd moje obawy- to jest moja pierwsza ciąża - wszystko nowe
![]()
Ja bym powtórzyła. Jest cień drugiej kreski więc może być to ciąża ale ta kreska obok tej pierwszej która jest zawsze jest dziwna ..Hej, dziewczyny ! Jak mogę odczytać taki wynik ?![]()
Jak ja wam zazdroszczę że już wiecie co będzieNa obrazie USG wszysyko dobrzeczekam na wynik pappa.
Będzie synek![]()
Ja bym powtórzyła. No niby jest druga kreska ale też może być zalany lub wadliwy.Hej, dziewczyny ! Jak mogę odczytać taki wynik ?![]()
Dzięki za link, właśnie takiej wiedzy potrzebowałamTeż biorę i nic się nie dzieje
Możesz sobie poczytać https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/