reklama

Grudniowe mamy 2021

Zazdroszczę Wam że już znacie płeć [emoji4]
Ja robię się coraz bardziej ciekawa, najbliższą wizyta dopiero 5.07 [emoji29]

Ale kupiłam sobie detektor tętna, miodzio sprawa [emoji7] dla takiej panikary jak ja, posłuchać że serduszko bije[emoji7]
Dzięki temu może dotrwam do wizyty [emoji16]

reklama

Ale kupiłam sobie detektor tętna, miodzio sprawa [emoji7] dla takiej panikary jak ja, posłuchać że serduszko bije[emoji7]
Ooo też właśnie o nim myślałam i się zastanawiałam. A który u Ciebie TC ? Boje się tego że jak bym nie znalazła tętna to na SOR bym jechała 😂

Ooo też właśnie o nim myślałam i się zastanawiałam. A który u Ciebie TC ? Boje się tego że jak bym nie znalazła tętna to na SOR bym jechała [emoji23]
14t2d ale z USG ostatniego lekarz powiedział że jest ok 4-5 dni więcej.
Potrzeba cierpliwości, bo np ja jakieś swoje żyły znalazłam które bardzo podobnie do serduszka brzmiały ale wiedziałam że za wolno biją.
Serduszko dziecka bije o wiele szybciej [emoji7]

Też mam detektor, świetna sprawa.
Od 11tc udało mi się złapać, choć na opakowaniu niby od 16tc.

A ja się mogę pochwalić 😁 z usg termin na 20.12, crl 7.29cm.
I prawdopodobnie będzie chłopak, nawet ja widziałam coś między nóżkami 😅

Załączniki

• 20210618_155200.jpg
    20210618_155200.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 122
Cześć,
Mam pytanie czy któraś z Was ma wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego, właśnie otrzymałam wyniki badania prenatalnego fmf i dostałam zalecenie brac acard 150 1 tabletka na noc.
Proszę o informacje czy ktoś ma podobną sytuacje i jak czuje się po tych tabletkach? Dziękuje.
Mi również wyszło wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego. Wieczorem tabletka acardu. Po tabletkach czuje się dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry