KatJak
Fanka BB :)
U mnie też kazdy termin innyU mnie z usg wychodzi 20-22.12, zależy wg którego pomiaru. A wg kalendarza 24.12. zobaczymy kiedy będzie chciał się wykluć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też kazdy termin innyU mnie z usg wychodzi 20-22.12, zależy wg którego pomiaru. A wg kalendarza 24.12. zobaczymy kiedy będzie chciał się wykluć![]()
U mnie był termin na 27.12 po prenatalnych wyszło, że na 19.12 I niewiem Co o tym myślećU mnie też kazdy termin innyz prenatalnych 26.12 i tego będę się trzymać
z OM 30.12
U mnie przed 11 było 35 stopni... Ogród czeka, ale chyba przed godz 21 nie wytknę nosa na słońce...Jak tam w upały? Ja dzisiaj tylko wyszłam po małe zakupy i chyba do wieczora już nosa nie wystawie na dwórstopy mi puchną w taką pogodę..
Ja i tak nie liczę na ten termin, bo dwójka moich i tak była z 38 tygodnia. Chyba, że z wiekiem coś mi się pozmieniałoU mnie też kazdy termin innyz prenatalnych 26.12 i tego będę się trzymać
z OM 30.12
bardzo mi przykro. Ściskam Cię mocno.A ja muszę opuścić grupę dziewczyny, właśnie niedawno obudziłam się po zabiegu łyżeczkowaniatrzymam za Was mocno kciuki
Bardzo mi przykroA ja muszę opuścić grupę dziewczyny, właśnie niedawno obudziłam się po zabiegu łyżeczkowaniatrzymam za Was mocno kciuki
ciekawe jak to będzie po ciąży czy od razu będziesz miała ochotę na mięso czy nieJa dzisiaj sama siebie przeklinam .. stwierdziłam że spróbuję zjeść kawałek mięsa bo może już mi przeszło z tymi wymiotami ale jednak nie pomyliłam . Wczoraj zjadłam a dzisiaj od rana wymioty , już sama żółć i brak totalnych sił . Teraz mięsa chyba nie ruszę do końca ciąży albo i swojego życia![]()