dominikana26
Fanka BB :)
Dziewczyny, dajcie znać jak się czujecie po 1 dawce [emoji846]Tak jak mówisz indywidualna sprawa każdej z nas ja już tez po pierwszej dawcę i moj lekarz tez zalecał szczepienie. Pozdrawiam[emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, dajcie znać jak się czujecie po 1 dawce [emoji846]Tak jak mówisz indywidualna sprawa każdej z nas ja już tez po pierwszej dawcę i moj lekarz tez zalecał szczepienie. Pozdrawiam[emoji4]
Bardzo dobrze tylko ręka trochę bolała ale to pare godzin na drugi dzień nic mi nie byłoDziewczyny, dajcie znać jak się czujecie po 1 dawce [emoji846]
To bardzo dobra wiadomość![emoji846]Bardzo dobrze tylko ręka trochę bolała ale to pare godzin na drugi dzień nic mi nie było
Wczoraj mnie miejsce wkłucia bolało i byłam zmęczona, dziś raczej to samo. Nic więcej na szczęścieDziewczyny, dajcie znać jak się czujecie po 1 dawce [emoji846]
O powiedz jak się dziś czujesz? Jakieś objawy po szczepienne. Ja mam termin na poniedziałek i cała w stresie. To będzie pierwszy dzień 16tyg.Dziewczyny, ja dzisiaj po 1 dawce (18+6tydz.) szczerze mówiąc sama jestem przerażona tym, ale z drugiej strony każdy lekarz z którym się konsultowałam zalecał, aby mimo wszystko się zaszczepić, więc w mojej opinii wybrałam mniejsze zło. To jest dla każdego indywidualna decyzja, ciężka, ale tutaj chyba każdy musi indywidualnie ją podjąć. Trzymajcie się zdrowo![]()
Jestem tylko lekko zmęczona, ale u mnie raczej to norma. No i mnie miejsce wkłucia bolało, ale dziś już mniej.O powiedz jak się dziś czujesz? Jakieś objawy po szczepienne. Ja mam termin na poniedziałek i cała w stresie. To będzie pierwszy dzień 16tyg.
Hej. Zmianie temat. Czy któraś z dziewczyn ma konflikt serologicznyJestem tylko lekko zmęczona, ale u mnie raczej to norma. No i mnie miejsce wkłucia bolało, ale dziś już mniej.
Też się stresowałam, ale nie było tak źle. Trzymam kciuki w takim razie i daj znać jak tam po szczepieniu u Ciebie.
ja mam - mąż 0 rh + a ja ab rh-... czeka mnie szczepienieHej. Zmianie temat. Czy któraś z dziewczyn ma konflikt serologiczny