Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie słuchajcie dziewczyny. Nie mam ciąży zagrożonej i nie czytalam odnoście głaskania brzuszka w necie, wzielam do siebie to co ona mi powiedziała, a powiedziała mi dokładnie to samo co napisali tu o ciąży zagrożonej, ale ja takiej nie mam. Powiedziała, ze takie głaskanie i wodzenie dłonią po brzuszku nie jest wskazane w ciąży i żeby sie odzwyczaić od tego. Chyba, ze tu ma jakieś powiązanie moje wysokie cisnienie, bo w sumie ciąża przebiega bardzo prawidłowo.Info z neta: "Dotykanie i głaskanie brzucha w czasie ciąży jest zabronione w przypadku ciąży zagrożonej, ponieważ może wywołać skurcze i poród przedwczesny. Jeśli jednak ciąża przebiega prawidłowo, głaskanie brzucha jest wręcz zalecane jako sposób na budowanie więzi z dzieckiem i przyzwyczajanie go do dotyku i świata zewnętrznego."
Mam nadciśnienie leczone dopegytem. Mój lekarz nie powiedział nic o dotykaniu brzucha. Skoro źródła inaczej twierdzą a nasi lekarze nie głoszą nic podobnego to chyba jednak bym potraktowała słowa Twojego ginekologa jako ciut nadgorliwe [emoji4] no chyba, że się boisz.No właśnie słuchajcie dziewczyny. Nie mam ciąży zagrożonej i nie czytalam odnoście głaskania brzuszka w necie, wzielam do siebie to co ona mi powiedziała, a powiedziała mi dokładnie to samo co napisali tu o ciąży zagrożonej, ale ja takiej nie mam. Powiedziała, ze takie głaskanie i wodzenie dłonią po brzuszku nie jest wskazane w ciąży i żeby sie odzwyczaić od tego. Chyba, ze tu ma jakieś powiązanie moje wysokie cisnienie, bo w sumie ciąża przebiega bardzo prawidłowo.
A ja wlansie wszędzie czytam żeby głaskać gadać do niego nawiązywać więź. No chyba że jest zagrożona to nie.W szpitalu mi też to tłukli do głowy przy pierwszym dziecku. Bez sensu. Osobiście nie wierzę w to.