Monika113
Zaciekawiona BB
U mnie prenatalne połówkowe 300 zł - PoznańU mnie pierwsze usg Itrymestru 250zl. Teraz połówkowe będzie kosztować 320zl. Kraków
zapytam z ciekawości czy jest tutaj na forum ktoś z Poznania lub okolic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie prenatalne połówkowe 300 zł - PoznańU mnie pierwsze usg Itrymestru 250zl. Teraz połówkowe będzie kosztować 320zl. Kraków
A w mojej przychodni żadna (nawet w pełni zaszczepiona) osoba towarzysząca nie może wejśćDo mojego lekarza mąż będzie mógł wejść po dwóch dawkach szczepionki na covid. Ale znalazłam lekarza od badań prenatalnych, który bez problemu zgadza się na osobę towarzyszącą. Oboje z mężem jesteśmy ozdrowieńcami majowymi![]()
Rewelka wyjścieu nas niestety też męża nie wpuszczają, ale za to lekarz całe badanie nagrywa na pendrive'a - z każdej wizyty mamy filmik
Wow, ale super! Zazdroszcze..u nas niestety też męża nie wpuszczają, ale za to lekarz całe badanie nagrywa na pendrive'a - z każdej wizyty mamy filmik
Z jakich okolic jesteś? W Katowicach można z mężemTo u Twojego lekarza można wejść z mężem? Ale super.. U nas niestety w okolicach żaden nie toleruje osób towarzyszących ..![]()
Trochę nieładnie, że siedzisz cały czas cicho i nagle się udzielasz, żeby dodać taki komentarz. Świadczy to tylko o Tobie, widać tam gdzie można komuś dokopać tam i Ty. Oczywiście nie zgadzam się z tym co napisałaś, ale z niektórymi osobami nie ma sensu dyskutować. PowodzeniaJpd naprawdę wam tak tamtej grupy małoidźcie sobie pogadać o swoich zasadach …. Panienki co myślą ze żądza wszechświatem … mafia się zrobiła na forum prywatnym nie lubią innego zdania jak ich
Cieszę się ze zdarzyłam uciec od tych wrednych kobiet
Wypad? To forum ogólne, zresztą sama pisałaś, że nie można u nas mieć innego zdania a co teraz robisz? Wyrzucasz nasz bo mamy inne zdanie...Ale kultura, jak na matkę 4 dzieci to brawo, brawo!Nie inne dziewczyny nie umieją wam w prost tego napisać … ale codziennie miło się uśmiechająja się was nie boje a to forum jest moje i wypad !
Jak macie ubaw z takiego czegoś, dorosłe kobiety...to naprawdę tylko współczuć smutnego życia.W życiu nie zgadniecie …
Mimo ze ty tam siedzieliście na straży to i tak wam nic nie powiedząza to my na priv mamy ubaw
![]()
hej hej! Czytam ale jakoś mało się tu udzielam… ja mieszkam w PoznaniuU mnie prenatalne połówkowe 300 zł - Poznań
zapytam z ciekawości czy jest tutaj na forum ktoś z Poznania lub okolic?![]()